Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Patru competiţii internaţionale de patinaj artistic în România

Cesarom, liderul pieţei locale de plăci ceramice, devine începând din acest an sponsorul principal al Federaţiei Române de Patinaj. O dată cu semnarea acestui parteneriat, FRP vizează organizarea a patru competiţii internaţionale de patinaj artistic în România până la finele anului 2012.

“Decizia Cesarom  de a deveni sponsor principal al FRP a  venit ca urmare  a dorinţei de a susţine activităţile sportive din România în contextul în care în ultimii ani s-a putut observa o reducere a interesului pentru o parte dintre acestea. Cesarom  şi FRP oferă astfel o şansă tinerelor talente de a-şi contura visele şi de a se alătura marilor nume ale patinajului”, a declarat Christian Morath (foto dreapta), Director General al Cesarom.

Acesta a mai adăugat că implicarea companiei în astfel de activităţi sportive a fost posibilă datorită creşterii companiei pe piaţa locală în ultimii doi ani, produsele Cesarom redevenind prima alegere a românilor în materie de gresie şi faianţă.

Sponsorizarea va fi direcţionată către opt componente ale Lotului Naţional, respectiv Lotul Novice, Lotul FOTE 2011 şi Lotul FOTE 2013 la patinaj artistic, Lotul Juniori pentru Campionatele Mondiale de Juniori, Lotul Juniori şi Lotul de perspectivă la patinaj viteză şi Lotul Juniori şi Lotul de perspectivă la Short Track.

“Cesarom şi FRP, două nume cu rezonanţă pentru societatea contemporană, reprezintă asocierea unui simbol al calităţii şi al tradiţiei cu o organizaţie ce oferă  tinerilor români şansa de deveni campioni. Parteneriatul cu Cesarom ne va ajuta să ne atingem obiectivele propuse pentru următorii doi ani şi să promovăm, atât în ţară cât şi peste hotare, acest sport unic”, a declarat, la rândul său, Adrian Ciobanu (foto stânga), Preşedintele FRP.

Până la finele anului 2012, FRP în parteneriat cu Cesarom are în plan organizarea a patru competiţii internaţionale de patinaj artistic în România, la Braşov, după cum urmează: Concursul Internaţional pentru adulţi (august 2011), Grand Prix-ul de juniori (septembrie 2011), Cupa CESAROM (octombrie 2011) şi Crystal Skate (noiembrie 2011). În plus, în luna martie 2013, FRP şi Cesarom ar putea sprijini organizarea Campionatului Mondial de Patinaj artistic sincron la Braşov şi Târgu Mureş.

La nivel naţional, patinajul artistic va fi promovat prin alte patru competiţii: Campionatul Naţional de seniori la Braşov (noiembrie 2011), Cupa României la Târgu Mureş şi Miercurea Ciuc (ianuarie 2012), Campionatul Naţional de juniori şi Cupa FRP la Bucureşti  (februarie 2012) şi Campionatul Naţional de copii, cadeţi, novice la Braşov (martie 2012).

Campionii locali la patinaj artistic vor fi, de asemenea, sprijiniţi pentru a participa la concursuri de renume peste hotare. Printre acestea se numără Grand Prix-ul de juniori de la Milano şi Tallinn (octombrie 2011), Cupa Nice la Nisa (octombrie 2011), Cupa Tirnava la Tirnava (noiembrie 2011), Ice Challenge Cup la Graz (noiembrie 2010), Golden Bear la Zagreb (noiembrie), Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret la Innsbruck (ianuarie 2012), Campionatele Europene la Sheffield (ianuarie 2012), Bavarian Open la Oberstdorf (februarie 2012), Campionatele Mondiale de juniori la Minsk (februarie 2012 ) şi Campionatele Mondiale de seniori la Nisa (martie 2012).

În ceea ce priveşte patinajul viteză şi Short Track, planurile celor doi parteneri cuprind alte trei campionate mondiale: Cupa Mondială de Juniori la Patinaj Viteză la Miercurea Ciuc (noiembrie 2011), Campionatul Mondial de Short Track Juniori la Braşov şi Târgu Mureş (ianuarie 2013) şi Campionatul Mondial de juniori la Patinaj viteză la Miercurea Ciuc (februarie 2013).

Dincolo de aceste competiţii FRP vizează organizarea în martie 2012 a Finalei de Short Track Danubia Cup.

De asemenea, pe parcursul acestui an, dar şi în 2012, FRP şi Cesarom vor trimite patinatorii români de Short Track şi viteză la competiţii din afara ţării. Printre acestea se numără Cupa Mondială la Short Track din Saguenay, Canada (octombrie 2011), Cupa Mondială la Short Track din Japonia (decembrie 2011) sau Campionatul European de patinaj viteză 2012 din Budapesta, Ungaria (ianuarie 2012).

Reclame

Filed under: Altele, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: