Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– „Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi”, lider in box office-ul romanesc din toate timpurile

Cu 80.352 de bilete vândute în weekend-ul de lansare în România, Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi devine liderul absolut în box office-ului românesc din toate timpurile, fiind cea mai bună lansare de film. Cu această valoare a reuşit să surclaseze recordul deţinut până în prezent de filmul „Avatar”, acesta reuşind să vândă 67.000 de bilete în primul weekend.  „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” se înscrie astfel pe lista nominalizărilor la categoria „Filmul anului 2011”.

Debutul filmului în cinematograf a fost precedat de o campanie amplă de lansare ce a provocat cei mai populari reprezentanţi ai blogosferei româneşti într-o cursă nebunească prin centrul vechi ai Bucureştilor. Precum căpitanul Jack Sparow şi al său echipaj, cele şase echipe de bloggeri au alergat în căutarea comorii promise. Succesul acţiunii s-a văzut în zecile de reacţii pozitive postate până în ziua avampremierei pe  toate mediile sociale.

Conţinutul editorial şi acţiunile offline sunt susţinute şi de aplicaţia special creată pentru piraţii mediului online, care în 7 zile de la lansare a strâns nu mai puţin de 13.000 de utilizatori – piraţi înrăiţi. Aceasta cuprinde 10 taskuri, fiecare cu câte un mesaj-poveste enunţat chiar de personajul Jack Sparrow şi te poartă pe mări învolburate pentru a rezolva provocări şi pentru a câştiga bătălia pentru 2 locuri în croaziera piraţilor de pe Tamisa. Pentru a intra şi tu în cursa pentru croazieră accesează http://apps.facebook.com/piratii-din-caraibe şi lasă-te purtat de valuri.

„Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” aduce continuarea poveştii din primele trei părţi şi îmbină aventura şi distracţia, ilustrate prin tehnologia Disney Digital 3D™ şi IMAX 3D. Scene de acţiune ce-ţi taie răsuflarea şi peisaje exotice superbe şi-au găsit locul în primul film de lung metraj filmat în întregime în 3D cu noile camere digitale RED.

Filmul ce avut avampremiera pe 19 mai, rulează acum în toate cinematografele partenere din ţară, aşa că ridicaţi ancora şi porniţi în aventura anului alături de căpitanul Jack Sparow şi camarazii săi.

Despre Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi

Gen:                                                                        Comedie – Aventură

Premiera:                                                                 20 mai 2011

Distribuţie:                                                              Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally,

Astrid Bergès-Frisbey, Sam Claflin şi Geoffrey Rush

Regizor:                                                                                                                                   Rob Marshall

Producător:                                                              Jerry Bruckheimer

Producăroe executivi:                               Mike Stenson, Chad Oman, John DeLuca, Barry Waldman, Ted Elliott,   Terry Rossio

Scenariu:                                                                 Ted Elliott & Terry Rossio

Sinopsis:

Produs de Jerry Bruckheimer şi regizat de  Rob Marshall, Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi înglobează amuzamentul, emoţiile şi umorul ce au condus la apariţia filmului – de această dată în variant Disney Digital 3D™. Johnny Depp revine la rolul său iconic al căpitanului Jack Sparrow într-un film ce abundă în acţiune şi aventură. Drumul său se intersectează cu cel al Angelicăi (Penelope Cruz), el nefiind sigur dacă este vorba de iubire sau dacă ea este o femeie lipsită de scrupule care îl foloseşte pentru a găsi legendara Fântână a Tinereţii. Când îl forţează să se îmbarce în Queen Anne’s Revenge, nava legendarului pirat Blackbeard (Ian McShane), Jack se trezeşte în mijlocul unei aventuri neaşteptate. Se află în situaţia în care nu ştie de cine să îi fie mai teamă: de Blackbeard, de echipajul său de zombie, de sirenele fermecate sau de Angelica, cu cea din urmă împărtăşind un trecut misterios. Distribuţia este format din Geoffrey Rush în rolul căpitanului Hector Barbossa şi Kevin R. McNally în rolul secundului Joshamee Gibbs, Sam Claflin în rolul misionarului şi Astrid Bergès-Frisbey interpretând una dintre misterioasele sirene.

Căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) este prins într-o călătorie neaşteptată în căutarea Fântânii Tinereţii, când o femeie din trecutul său (Penélope Cruz) îl forţează să se imbarce la bordul navei “Queen Anne’s Revenge,” corabia fabuloasă a piratului Blackbeard (Ian McShane).

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: