Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Bavarom crește cu 27% în primul trimestru din 2011

Bavarom, cel mai mare importator independent de bere din România a încheiat primul trimestru din 2011 cu o creștere de 27% a cifrei de afaceri față de aceeași perioadă a anului trecut. Creșterea a fost susținută de intensificarea prezenței berilor din portfofoliul Bavarom în HoReCa, dar și de o mai bună notorietate a berii de import în rândul consumatorului român.

De la începutul anului, Bavarom a adăugat în portofoliu 13 beri speciale din: Statele Unite, Marea Britanie, Italia, Germania, China și și-a extins oferta de bere la draft pentru HoReCa.  Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft – 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaria Premium şi Oyster Stout față de doar 2 tipuri de bere anul trecut – Bavaria Premium și Paulaner Heffeweissbier. Astfel, numărul de instalații draft în locațiile din București și din țară a cu crescut 40% faţă de sfârşitul anului trecut.

“Dezvoltarea gamei de produse a venit o dată cu decizia de orientare a strategiei de business și către zona de HoReCa. Asta venind odată cu mărirea echipei de vânzări. Evident că nu neglijăm retailul, însă o bună parte din noile mărci sunt destinate în exclusivitate HoReCa”, declară Costin Ghindea, director general Bavarom.

Până la inceputul lunii Iulie a acestui an cifra noilor beri importate de Bavarom va ajunge la 21: 10 beri din Marea Britanie (Oyster Stout, Burton Bitter, Oxford Gold – bere organică, Hobgoblin, Bishops Finger, Spitfire, Whistable Bay – bere organica, Bombardier, Double Chocolate Stout, Courage Best), 3 beri din SUA (Brooklyn, Samuel Adams și Sierra Nevada), 5 beri din Germania  (Rothaus, Augustiner Helles, Augustiner Heffeweissbier, Paulaner Salvator, Paulaner Heffeweissbier fara alcool), 2 beri din China (Tsingtao Premium Draft si Tsingtao Stout) si 1 bere din Italia (Amarcord Riserva Speciale ). Punând la socoteală și celelalte beri importate, portofoliul Bavarom va însuma 48 de beri.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: