Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Boştină şi Asociaţii, premiul ZF pentru cea mai mare tranzacţie în domeniul energiei

În cadrul celei de-a doua ediţii a Galei Avocaţilor organizată de Ziarul Financiar, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a primit premiul pentru cea mai mare tranzacţie în domeniul energiei în 2010, pentru privatizarea prin vânzarea de active a Uzinei Electrice Giurgiu.

„Acest premiu confirmă încă o dată înalta expertiză juridică pe care casa noastră de avocatură a acumulat-o de-a lungul zecilor de proiecte majore în domeniu şi a ariilor de practică adiacente precum privatizare, utilităţi şi mediu, etc.. Acest lucru ne-a permis ca şi în acest an să ne implicăm într-un proiect din acelaşi domeniu termo-electro, şi anume construcţia unei centrale electrice de cogenerare având drept combustibil de bază biomasa şi gazul metan la Suceava, primul proiect greenfield de capacitate medie realizat în România în domeniul energetic” spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

În cadrul aceleiaşi Gale, Boştină şi Asociaţii a mai fost nominalizată şi la premiul pentru cea mai mare tranzacţie pe piaţa serviciilor medicale.

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este unul din liderii pieţei de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2010 de 15,71 milioane EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică – prin Boştină & Associates Corporate Finance – şi managerială privind implementarea diverselor programe finanţate de Uniunea Europeană, prin firma “Boştină & Associates Financial Consulting”.

Reclame

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: