Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cosmopolis lanseaza un nou produs in oferta sa

Ansamblul rezidential din N-E Bucurestiului, Cosmopolis, lanseaza un nou produs in oferta sa: vila insiruita – grup de 8 vile cu locuinte de 3 camere grupate in Parter+1 etaj, beneficiind de terasa si gradina. Noua oferta este disponibila incepand de astazi la Targul National Imobiliar de la Palatul Parlamentului cu pretul de 90.000 euro + 5% TVA.

“Noua oferta a avut un mare succes, pana acum a fost promovata doar prin marketing direct catre baza de date Cosmopolis. Pentru ca au fost facute rezervari inca din stadiul de proiect am decis sa o marketam anterior livrarii” explica Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA.

Cu ocazia targului imobiliar, Cosmopolis desfasoara o promotie prin intermediul careia orice client care achizitioneaza un apartament de 2 sau 3 camere din cladirea K6 ce va fi livrata in Noiembrie 2011, primeste in pretul apartamentului o masina Renault Symbol.

Pana in prezent, in cadrul ansamblului a fost finalizata prima faza compusa din 586 de apartamente care a fost vanduta integral. Lucrarile la faza a doua au fost demarate, 48 de unitati din aceasta etapa fiind terminate, iar alte 125 urmand sa fie livrate pana la finalul acestui an. Din faza a doua au fost vandute aproximativ 30% din apartamente. Preturile practicate sunt: 38.000 euro + 5% TVA (studio); 55.800 euro + 5% TVA (apartamente de 2 camere); 62.000+ 5% TVA apartamente de 3 camere. Pretul mediu in faza a doua este de 800 EUR/mp + 5% TVA.

Peste 750 persoane locuiesc in complex si beneficiaza de facilitati precum: supermarket, gradinita, doua piscine exterioare, club ponei, teren de baschet si tenis, spatii verzi, loc de joaca pentru copii, fitness outdoor, transport (Cosmopolis –Metrou Pipera si retur), acces securizat. Se afla in constructie si vor fi livrate in cel mai scurt timp o farmacie, o pizzerie si o cafenea.

Cosmopolis, primul oras european construit in Romania, este dezvoltat de compania Opus Land Development S.A., parte a reputatului grup de companii din domeniul constructiilor, Buyukhanli Group. Amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, Cosmopolis este un concept rezidential destinat celor care vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat si plin de verdeata, avand tot confortul pe care il ofera orice oras european.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: