Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Mapei România vizeză atingerea unei cifre de afaceri de 11 milioane de euro anul acesta

Producătorul internaţional de materiale de construcţii MAPEI a pornit în 2005 ca o reprezentanță a MAPEI® Spa Italia și a realizat o cifră de afaceri de 0,9 milioane de euro. În august 2006 Grupul MAPEI® pune bazele filialei MAPEI® România, cu scopul de a răspunde nevoilor locale ale pieței. În perioada 2006-2010 cifra de afaceri a evoluat de la 2,9 milioane de euro la 8,9 milioane de euro, reușind la sfârşitul anului trecut să urce pe locul 5 în topul firmelor de profil.

Potrivit declaraţiilor din cadrul conferinţei de presă ale Directorului Comercial, Vasile Brad, se estimează că anul 2011 va fi încheiat cu o creștere de aproximativ 23% față de 2010, MAPEI® România urmărind atingerea unei cifre de afaceri de 11 milioane de euro: „preconizările noastre se bazează pe rezultatele financiare pozitive ale primului trimestru care au corespuns așteptărilor, confirmând îndeplinirea obiectivelor de vânzări.”

Pentru următorii 5 ani MAPEI® România își propune creșterea cotei de piaţă și a cifrei de afaceri, obiective susţinute prin introducerea de noi game de produse pe piața din România, şi atingerea unei cifre de afaceri de 20 de milioane de euro în 2016.

Fondat în 1937 la Milano, MAPEI® este astăzi cel mai mare producător mondial de adezivi și produse complementare pentru placarea pardoselilor și acoperirilor murale de orice tip, având în portofoliul său peste 1.350 de produse. Cifra de afaceri a Grupului MAPEI® în 2010 a fost de 1,9 miliarde de euro, numărând în prezent 58 de fabrici, 68 de filiale în 44 de țări pe 5 continente.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: