Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Mini-garsoniera „inteligenta” Kaleidoscop scoasa la vânzare la TNI

Impact Developer & Contractor SA expune publicului incepand de astazi la TNI locuinta multifunctionala „3 in 1” – Kaleidoscop intr-un stand la scara reala 1 la 1. Noutatea o reprezinta peretele rotativ care determina o tripla functie  unui spatiu: printr-o simpla miscare, livingul poate deveni bucatarie, dormitor sau spatiu de lucru. 

Pentru a atrage tinerii pasionati de tehnologie, Impact are o promotie  speciala la standul Kaleidoscop: prin scanarea unui QR code si participarea la promotie se castiga prin tragere la sorti un Ipod Touch.

Targetul este reprezentat de tinerii necasatoriti , care au o viata activa, petrec foarte putin timp acasa, pun accent pe confort si au nevoie de un spatiu adaptat stilului lor de viata urban. „Pentru acestia locuintele din  zona de Nord par mai greu accesibile din cauza valorii initiale ridicate a investitiei determinata de suprafata totala mare, la care se adauga lunar factura in crestere la intretinere. Noi venim cu un produs inteligent partitionat, care  ofera tot confortul unei locuinte moderne, cu o valoare de 39.990 EUR TVA inclus, economisind astfel cel putin 10.000 EUR fata de oferta standard de pe piata din zona  de Nord”, explica Dan Ioan Popp, CEO Impact Developer & Contractor. Acesta mai spune: „Pentru tinerii care petrec 80% din timp in afara caminului este mai important sa detina un apartament inteligent partitionat, decat unul spatios care presupune atat un cost de achizitie ridicat, cat si  costuri de intretinere destul de mari”.

Solutiile de finantare sunt si ele accesibile, locuinta Kaleidoscop putand fi achitata atat prin credit bancar, cat si prin rate direct la dezvoltator. Astfel, cu un avans de 10%  si un credit pe 30 de ani, rata bancara lunara ajunge la 225 EUR. Pentru cei care isi permit rate mai mari si vor sa termine de achitat mai rapid  locuinta, exista varianta de rate direct la dezvoltator. Pentru un avans de 20% si un program de plata pe timp de 10 ani, rata lunara se ridica la aproximativ 400 EUR/luna.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 936,452 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: