Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Panda Security Panda Virtual GateDefender Performa

Panda Security, the Cloud Security Company, a anuntat lansarea solutiei de protectie a perimetrului, Panda Virtual GateDefender Performa, care ofera protectie bazata de tehnologia cloud pentru mediile virtualizate cu VMWare. Companiile isi pot proteja acum infrastructura IT prin valorificarea serverelor virtualizate, pentru a oferi o solutie eficienta impotriva tuturor tipurilor de amenintari informatice. Aceasta solutie ofera, de asemenea, importante reduceri de costuri in comparatie cu o solutia traditionala, distribuita cu un hardware corespunzator.

Panda Virtual GateDefender Performa ofera protectie de inalta performanta impotriva tuturor tipurilor de amenintari aparute din internet : malware, spam, phishing etc. Produsul blocheaza activitatea web non-productiva sau potential periculoasa utilizand securitate hybrid cloud la nivel de perimetru, sporind capacitatea de protectie si reducand la minim consumul de resurse.

 

Cloud-ul hibrid utilizat de noul appliance virtual combina un cloud privat, gazduit intr-o retea privata care ofera servicii pentru Panda GateDefender Performa si un cloud public, care ofera servicii unei retele globale si, de asemenea, pentru cloud-ul privat (Collective Intelligence).

Astfel, utilizatorii beneficiaza de toate informatiile puse la dispozitie prin tehnologia cloud, datorita conexiunii sale in timp real la Collective Intelligence, un sistem automat care detecteaza, analizeaza, clasifica si detecteaza 99,4% din cele 73000 de tulpini noi malware primite in fiecare zi de laboratorul  antimalware, PandaLabs.

Integrarea tehnologiilor hibrid cloud reprezinta un important pas inainte in securitatea de perimetru, deoarece ofera companiilor un control total asupra datelor lor, inclusiv asupra fisierelor log si registrilor, fara a fi afectata capacitatea de detectie. Asta inseamna ca nicio informatie nu este trimisa in cloud pentru analiza, cu exceptia unor anumite semnaturi cu un nivel ridicat de criptare.

 

Panda Virtual GateDefender Performa este singura solutie SCM (Secure Content Management) care atinge obiectivele operationale ale mediilor virtualizate: eficienta costurilor, consolidarea aplicatiei si simplitatea.

Principalele caracteristici includ:

–       Detectie proactive integrate a amenintarilor: combina capacitatea Collective Intelligence de a detecta toate tipurile de malware, tehnologii cloud, motoare euristice si carantine.

–       Protectie completa: cea mai buna protectie impotriva continutului potential periculos, spamului si a continutului web non-productiv. Se pot monitoriza chiar protocoale P2P/IM/VoIP/Spotify.

–       Detectarea de Zombie: Acesta include un modul foarte specializat in detectarea si dezinfectarea retelelor companiilor de boti, atat de pe computerele individuale cat si la nivel de servere de mail.

–       Protectie automata: ofera actualizari de semnaturi si tehnologii in timp real, continue si transparente, garantand ca aparatul virtual functioneaza mai eficient in modul “automat”.

–       Integrarea cu LDAP / ActiveDirectory si profile granulare : garanteaza ca politicile de securitate sunt implementate in conformitate cu standardele pentru crearea de grupuri de risc, utilizatori de retea, etc.

–       Disponibilitate ridicata: prin functia de load balancing

–       Calitatea Serviciilor (QoS): Gestioneaza latimea de banda pentru a asigura performante optime in retea

–       Alerte de securitate customizate: trimise via SMTP, SNMP si Syslog

–       Rapoarte de securitate : pentru a sprijini cerintele de conformitate a politicilor de securitate si audit.

–       Monitorizarea securitatii in timp real: tablou de bord de gestionare furnizeaza rapoarte grafice in timp real privind activitatea fiecarui modul de protectie

–       User-friendly and intuitive Web console, accessible anytime, anywhere

–       Consola de management web, prietenoasa si intuitiva, accesibila oricand si de oriunde

Noua solutie Panda Virtual GateDefender Performa este disponilbila pentru demo accesand: http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions/virtual-gatedefender-performa/ .

Anunțuri

Filed under: IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: