Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sonae Sierra începe prima fază a lucrărilor de construcţie la Adora Mall Craiova

Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, va începe în cursul acestei luni prima fază a lucrărilor de construcţie pentru Adora Mall, un centru comercial inovator, situat în municipiul Craiova.

“Începerea lucrărilor de construcţie pentru Adora Mall confirmă angajamentul companiei Sonae Sierra pe piaţa românească şi, implicit, pe piaţa din Craiova. Prima fază a lucrărilor de construcţie se va întinde pe o peroadă de 6 luni iar la finalul acestei perioade suntem încrezători că vom putea anunţa data inaugurării centrului comercial” a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru Dezvoltare în România.

Adora Mall reprezintă o investiţie totală de 111 milioane € şi va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 59,000m2, 190 magazine şi 1900 locuri de parcare.

Localizat în zona de sud-est a Craiovei, pe strada Caracal şi conectat cu parcul Romanescu, Adora Mall va contribui semnificativ la vitalizarea şi îmbunătăţirea economiei şi comerţului local prin crearea a peste 900 de locuri de muncă, oferind un mix complet de magazine, unic în regiune, cu mărci internaţionale, naţionale şi locale, o combinaţie unică de servicii, magazine şi divertisment, pentru a deservi o zonă de cuprindere de 435.000 de locuitori.

În prezent 40% din suprafaţa totală închiriabilă a centrului comercial Adora Mall este închiriată unor mărci renumite de divertisment şi retail, internaţionale şi locale, cum ar fi: Altex, Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub, Maxbet Best of Bowling şi Pure Fitness. De asemenea, un procent suplimentar de 20% din suprafaţa totală închiriabilă se află în negocieri avansate.

Concept architectural inspirat de cele 4 anotimpuri

Arhitectura centrului comercial este inspirată de cele patru anotimpuri, graţie vecinătăţii cu punctul de reper al oraşului – Parcul Romanescu. Stilul şi decoraţiunile interioare vor recrea etapele schimbărilor sezoniere prin reproducerea continuă a imaginilor florei, formându-se astfel senzaţia de omniprezenţă a naturii.

Un centru comercial durabil

Asemeni tuturor centrelor dezvoltate de Sonae Sierra, Adora Mall este conceput pentru a respecta cele mai riguroase cerinţe stabilite în cadrul sistemelor de Environmental Management şi Safety & Health Management, dezvoltate si impuse de către companie. Centrul va adopta cele mai moderne soluţii eco-eficiente, care vizează reducerea consumului de energie şi apă, anticipând şi prevenind în acelaşi timp toate riscurile cu privire la siguranţa pe şantierele de construcţii şi asigurând un mediu sigur pentru toţi cei care vizitează sau lucrează în cadrul proiectului Adora Mall.

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,242 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: