Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Sony lansează noile serii de vară VAIO C şi VAIO E. Vezi aici notebook-urile colorate şi elegante

Sony lansează în România noile  VAIO C şi VAIO E, create pentru utilizatorii care îşi doresc un notebook cu adevărat unic şi performanţe de top. Inspirate de tendinţele modei, noile modele se remarcă prin design-ul inedit, în culori intense.  

Noile laptop-uri colorate VAIO C de 14” reprezintă o afirmaţie puternică de stil şi de performanţă deopotrivă, reunind toate funcţiile necesare unui notebook PC capabil să răspundă tuturor cerinţelor din activitatea de zi cu zi.

Ultima generaţie de notebook-uri VAIO C reprezintă  declaraţia de intenţie a Sony, care propune o schimbare radicală de direcţie în ceea ce priveşte design-ul notebook-urilor. Pe lângă design-ul inovator, portabilitatea şi performanţa noilor notebook-uri din seria VAIO C devin aliaţii principali care transformă orice sarcină de pe ordinea de zi – de la email la editarea prezentărilor – într-o activitate uşoară şi plăcută.

Noua serie VAIO E reprezintă notebook-ul ideal pentru acei utilizatori care au nevoie de performanţă pentru utilizarea cotidiană într-un pachet elegant. Carcasa cu noua textură 3D smart, de tip fagure, se remarcă printr-un design elegant şi oferă o experienţă de utilizare foarte confortabilă. Noul design a fost proiectat să iasă în evidenţă indiferent de culoarea carcasei, neagră sau albă. Datorită texturii şi materialului folosit, carcasa este mai rezistentă la amprente şi urme cauzate de utilizarea îndelungată zi de zi.

Ecranele VAIO Display de 15” (39,5cm) sau 17” (43,8cm) cu contrast mare şi iluminare LED oferă un spaţiu generos pentru navigarea pe Internet, vizualizarea fotografiilor, pentru jocuri sau pentru editarea documentelor.

Ambele serii de notebook-uri dispun de butoane WEB şi ASSIST pentru accesul rapid la Internet şi pentru a menţine sistemul în condiţii optime. Printr-o singură apăsare a butonului WEB puteţi naviga pe Internet în câteva secunde, fără a încărca tot sistemul de operare. Butonul ASSIST lansează aplicaţia VAIO Care, pentru a rezolva problemele notebook-ului VAIO şi pentru a-l menţine în condiţii optime.

Portofoliul VAIO de vară

Portofoliul VAIO din acest sezon include 7 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile şi business. În gama business se regăseşte seria VAIO S, cu modele disponibile în două culori – alb şi negru. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F22S, VAIO EH, VAIO EJ şi seria colorată VAIO CA cu patru culori (roşu, alb, portocaliu şi verde). În gama ultra-portabilă se regăseşte seria VAIO YB de 11,6 inci, bazată pe platforma AMD Fusion, disponibilă în 2 culori: argintiu şi roz.

 

 

 

 

 

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: