Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cerere in crestere pentru servicii de mystery shopping

Compania specializata in servicii de mystery shopping, Shoppers, parte a grupului theCONSULTANTS, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 170% in perioada ianuarie-aprilie 2011 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, daca in primele patru luni din 2010 compania a avut afaceri de 84.682 EUR, in 2011 a inregistrat in perioada similara venituri de 144.113 EUR.

Cresterea noastra se explica printr-o cota de piata mai mare pe plan local, precum si prin castigarea unor proiecte pe piete externe: Polonia, Bulgaria si Republica Moldova”, explica Adrian Barbu, CEO si Partener, the CONSULTANTS, grupul care detine Shoppers.

La nivel anual Shoppers are la activ 16.000 de vizite sub acoperire,efectuand2 vizite la fiecare ora in retailul din Romania. In 2011,oficialii companiei estimeaza o crestere a cotei de piata de la 40% la 47-50%. Anul acesta Shoppers lucreazape piata locala pentru branduri ca BMW, Citibank, Mobexpert, Flanco sau Toyota; a efectuat vizite in capitale europene pentru Christian Dior, in Bulgaria a desfasurat proiecte pentru LC Waikiki si Jysk, in Republica Moldova pentru Debenhams si Forever 18 iar in Polonia pentru Gap.

theCONSULTANTS ofera un pachet integrat de servicii de evaluare, know-how, si consultanta prin cele trei companii ale grupului: SHOPPERS (mystery shopping), SALESMEN (pregatirea personalului in servicii si vanzari), si POWERLINK ( evaluarea si potentarea performantei organizatiilor, pregatirea leaderilor).  La nivel de grup, in primele patru luni ale anului, s-a inregistrat o cifra de afaceri de 191.744 EUR fata de 97.589 EUR in perioada similara a anului trecut. Ponderea valorica cea mai mare – 75% – apartine companiei Shoppers.

Adrian Barbu, CEO al grupului, are o activitate intensa la nivelul intregii piete de mystery shopping din Europa, fiind de curand ales Vice-Presedinte al MSPA Europe (Asociatia Furnizorilor de Servicii de Mystery Shopping, 160 membri din 43 de tari).

Reclame

Filed under: Altele, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: