Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Chitila va găzdui Colosseum, cel mai mare mall din Europa

 • Colosseum va fi cel mai mare mall din Europa, cu o suprafață totală de 190.000 de metri pătrați. Va include mall-ul propriu-zis, cu peste 480 de magazine, și un parc de retail autonom, deservite de peste 10.000 de locuri de parcare. Centrul comercial este construit pe un teren de peste 600.000 de metri pătrați, amplasat de-a lungul Șoselei Chitila, în sectorul 1, în nord-vestul Bucureștiului.
 • Investiția totală va depăși 350 de milioane euro și va crea peste 5.000 de locuri de muncă.

Construcția și etapele de livrare

The Colosseum este dezvoltat de Nova Imobiliare, o companie românească creată de oameni de afaceri britanici, și va fi construit în două etape:

 • Etapa 1 – Parcul de retail: se va întinde pe o suprafață de peste 53.000 mp. Construcția, finanțată de Bank of Cyprus, a început în septembrie 2010, iar deschiderea este programată pentru toamna lui 2011. Printre chiriași se vor număra primul magazin de bricolaj Leroy Merlin din România, retailerul de eletronice si electrocasnice Altex și un hypermarket Carrefour de 8.000 mp (al 8-lea din București) care va crea peste 400 de noi locuri de muncă. Agențiile King Sturge și Jones Lang LaSalle intermediază închirierea ultimelor spații comerciale disponibile.
 • Etapa 2 – Mall-ul: va fi ridicat în continuarea parcului de retail. 480 de magazine vor oferi o gamă unică de produse și servicii, pe o suprafață de 137.000 mp. Mall-ul va include o zonă de food court magnifică, lucrată în marmură, 12 săli de cinema, 20 de piste de bowling, numeroase restaurante elegante și 3 bulevarde comerciale : Via Milano, care va oferi mărcile cele mai populare, Corso Capri, care va satisface nevoile adolescenților și tinerilor preocupați de modă, și Bulevardul Bellini, o destinație de lux dedicată mărcilor exclusiviste. Deschiderea este programată pentru 2013.

Localizare

 The Colosseum este localizat în partea de nord-vest a Bucureștiului, la doar șase km distanță de Calea Victoriei (centrul orașului). Centrul comercial este amplasat în cartierul Chitila, de-a lungul Șoselei Chitila (DN 7). Această arteră se întâlnește la nord cu recent finalizata Șosea de Centură a Bucureștiului (la 0.5 km distanță) și cu Bulevardul Bucureștii Noi, Bulevardul Ion Mihalache și Calea Griviței (la 1.5 km distanță) spre sud.

Transport & Acces

 • Stații integrate de tramvai și autobuz;
 • Serviciu propriu de transport cu autobuzul către principalele stații de metrou și către aeroport;
 • Stație de taxiuri;
 • Arterei principale (Șos. Chitila) i se vor adăuga încă două benzi și 2 pasaje rutiere subterane în dreptul Colosseum-ului;
 • Peste 10.000 de locuri de parcare, dintre care 8.000 acoperite, vor fi amplasate în cadrul complexului.

Partenerii Nova Imobiliare:

 Arhitectul conceptului: Leach Rhodes Walker

Compania deține birouri în Manchester (Regatul Unit) și București. Este cunoscută peste tot în lume pentru design-ul inovativ, de înaltă calitate, funcționând de aproape 60 de ani în toate sectoarele de proprietate comercială din întreaga Europă.

 • Arhitecți de design interior: Darrell Schmitt Design Associate

Această multipremiată firmă de design interior, cu sediul în America, este specializată în design-ul de stațiuni și hoteluri de lux peste tot în lume.

 • Manager de proiect și costuri: Gardiner & Theobald SRL

Compania lucrează ca manager de proiect și costuri în Europa de peste 30 de ani. Are în palmares mai multe proiecte de succes în Europa de Vest, Centrală și de Est, inclusiv în Rusia și țările Baltice.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

 • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

 • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: