Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– In cei 10 ani in Romania, Carrefour a angajat peste 8.500 de persoane

Carrefour a implinit 10 ani in Romania, de cand a deschis primul magazin, in Bucuresti, in Militari!„Multumim tuturor partenerilor, clientilor si angajatilor Carrefour pentru ca ne sunt alaturi de 10 ani! Am crescut impreuna si datorita  lor putem sarbatori cu mandrie 10 ani de munca in slujba clientului si 10 ani de grija permanenta pentru ca viata tuturor sa fie mai buna!”, a declarat François Melchior de Polignac, Director Executiv, Carrefour Romania.

De la intrarea pe piata din Romania Carrefour creeaza noi locuri de munca. In cele 23 de hipermarketuri si 35 de supermarketuri deschise pana in prezent, au fost angajati peste 8.500 de persoane in 33 de orase din Romania.

In plus, in acesti zece ani Carrefour a optat ca 98% dintre produsele comercializate sa provina de furnizori romani, peste 1.000 dintre acestia dezvoltandu-si astfel afacerile.

Carrefour mai inseamna si 10 ani de responsabilitate sociala pentru ajutorarea saracilor si persoanelor vulnerabile (orfani, pensionari, oamenii strazii…): parteneriate si proiecte pe termen lung cu asociatii si organizatii precum UNICEF, Crucea Rosie, Ovidiu Rom, Salvati Copiii, Special Olympics, Renasterea, Mereu Aproape si altele, proiecte speciale care vizeaza alimentatia, insertia sociala si ajutoarele in caz de urgenta (inundatii, cutremure).

Filed under: Business, , , ,

Lasă un comentariu

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 1.044.742 hits


gtop.ro