Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Şase magazine integrate Romtelecom şi COSMOTE România

Începând din această lună, Romtelecom şi COSMOTE România lansează împreună un nou concept de magazine integrate, care se vor deschide succesiv în Bucureşti, Târgovişte, Sibiu şi Bacău.  

Prin intermediul acestui nou concept, ambele companii îşi doresc să le ofere clienţilor o mai bună expertiză în consultanţă pentru a-şi alege cele mai bune tehnologii şi servicii, care răspund tuturor nevoilor de comunicare ale acestora. Într-un singur loc, clienţii vor putea să găsească un concept integrat, putând să aleagă dintr-o gamă variată de produse, de la telefoane mobile şi fixe, la accesorii, laptop-uri şi notebook-uri, precum şi servicii telecom de calitate.

De asemenea, noile magazine vor furniza clienţilor facilităţi avansate şi un nivel ridicat de interactivitate în zonele multimedia şi de testare pentru fiecare tip de serviciu disponibil (telefonie fixă şi mobilă, internet sau televiziune), precum şi echipamente de ultimă generaţie. Zonele de consultanţă au fost special concepute pentru a putea pune la dispoziţia clienţilor informaţii personalizate despre servicii, produse şi promoţii, precum şi pentru a-i ajuta pe aceştia să îşi optimizeze facturile. În acest fel, clienţii vor avea posibilitatea de a experimenta pe loc beneficiile serviciilor testate şi vor putea alege cu uşurinţă cele mai bune soluţii de comunicare pentru ei.

“Experienţa clienţilor nostri este unul dintre factorii majori care ne motivează. În ultimii ani, eforturile noastre  s-au îndreptat semnificativ în această direcţie, de la noi servicii şi produse, la suportul acordat clienţilor. Un astfel de exemplu este conceptul lansat  anul trecut în patru dintre magazinele companiei, când am încercat să le oferim clienţilor o perspectivă cu totul nouă atunci când intră într-un magazin al unui operator de comunicaţii, prin intermediul unui nivel de interactivitate mai ridicat, furnizat de zonele multimedia şi de testare disponibile. Această iniţiativă alături de COSMOTE este încă un pas pe care îl facem împreună pentru o experienţă superioară dedicată tuturor clienţilor noştri. Este, în acelaşi timp, un pas pe care îl facem în vederea optimizării reţelei noastre de vânzări, care reprezintă un proces permanent în Romtelecom”, spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, Romtelecom.

“Una dintre priorităţile noastre în 2011 o reprezintă îmbunătăţirea reţelei de vânzări, în eforturile de a creşte permanent satisfacţia clienţilor în toate punctele de interacţiune cu aceştia. Lansarea noilor magazine împreună cu Romtelecom în locaţii importante reprezintă unul dintre paşii pe care îi facem în demersul nostru de a ne dezvolta în mod continuu reţeaua de vânzări, atât din punct de vedere cantitativ, în ceea ce priveşte vizibilitatea şi uşurinţa accesului clienţilor la serviciile şi produsele noastre, cât şi din punct de vedere calitativ, oferindu-le cele mai bune produse la preţuri avantajoase şi servicii de consultanţă. Astfel, prin lansarea noilor magazine, exploatăm la maxim sinergiile dintre cele două companii, oferindu-le clienţilor servicii de cea mai bună calitate, personalizate propriilor nevoi”, a declarat Panos Makris, Director Divizia Comercial, COSMOTE Romania.

Romtelecom are o puternică prezenţă comercială la nivel naţional, adaptată constant la nevoile şi cerinţele clienţilor săi, cu peste 350 de puncte de vânzare, prin propria reţea de vânzări, dar şi prin colaborarea cu COSMOTE România şi GERMANOS şi alte parteneriate cu dealeri din întreaga ţară.

COSMOTE România investeşte constant în dezvoltarea reţelei naţionale de vânzări, care cuprinde la acest moment, aproximativ 640 de magazine în toată ţara, incluzând 270 de magazine COSMOTE România, magazine comune cu Romtelecom şi magazine GERMANOS.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: