Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE DARTS 2011 ÎN SUN PLAZA

 16, 17, 18 si 19 iunie sunt zile extrem de importante pentru impatimitii acestui sport care devine din ce in ce mai puternic la nivel mondial! Clubul Oxygen din Mall Sun Plaza, Bucuresti, are onoarea de a gazdui o competitie nationala in cadrul careia vor fi desemnati Campionul National 2011 si prima Campioana Nationala la Darts a Romaniei!

Toti cei 64 de concurenti ce se vor alinia la startul competitiei finale vor lupta pentru a obtine acest titlu mult ravnit. Dupa cum se stie, foarte importante sunt si locurile II – IV, acestea dand jucatorilor dreptul de a face parte din Echipa Nationala de Darts a Romaniei ce va fi prezenta in septembrie 2011 la Cupa Mondiala din Irlanda.

Duminica, pe data de 19 iunie incepand cu orele 19:00 va avea loc finala mult asteptata!  Sub egida Federatiei de Darts din  Romania vor fi inmanate premii in valoare de 13 000 lei oferite de Metaxa – sponsorul oficial al FDR, Blue Air, Nodor Romania! Pe langa premiul in bani, locul 1 va merge mai departe in Irlanda la Cupa Mondiala beneficiind de asemenea de transport si cazare. Dar nu numai participantii vor fi rasplatiti ci toti cei prezenti se vor putea inscrie la o tombola cu premii surpriza!

Pentru prima data in Romania pe 19 iunie la ora 19, la un post de televiziune national va fi transmisa o finala de darts romaneasca!

Toti iubitorii acestui sport sunt asteptati in club Oxygen, pentru a incuraja, a se distra si a sustine Federatia Darts Romania! Intrarea este libera iar participarea la tombola este gratuita!

Reclame

Filed under: Altele, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,273 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: