Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Liber la distractia de vara pe Terasa Sun Plaza!

Incepand de astazi, 17 iunie, Sun Plaza adauga un nou punct pe harta distractiilor de sezon din Bucuresti – terasa exterioara SUN SENSATIONS a fost oficial inaugurata si este deschisa publicului. Anna Lesko si Alex Velea vor da startul sezonului de vara in Sun Plaza, printr-un concert ce va fi sustinut incepand cu ora 20:00.

Terasa are o pozitie inedita, situata la etajul 1, pe acoperisul centrului comercial si o suprafata de 3.400 mp. Aceasta doreste sa aduca in inima Bucurestiului o atmosfera similara celei de pe litoral cu spatii special amenajate de relaxare sau de distractie. Plaja cu nisip, canapele, sezlonguri, umbrele, ciupercute cu apa, beach bar, speciale pentru cei dornici de relaxare dar si jocuri wii, tenis de masa, beach volei pentru cei mai activi si chiar un perete de escalada ii asteapta pe cei doritori de senzatii tari. Nu au fost uitati nici cei mici, copiii se pot distra la toboganele gonflabile cu apa,  bouncere, un castel gonflabil, dusuri ciupercute si zona de nisip, pe toata perioada vacantei de vara.

Terasa Sun Sensations va deschisa pentru public de luni pana joi intre orele 10:00 si 23:00, vineri si sambata de la ora 9:00 la ora 3:00 dimineata, iar duminica de la 9:00 la 24:00, intrarea fiind libera pentru toata lumea.

Terasa a fost inagurata printr-o petrecere ce a avut loc aseara, un fashion show pus in scena de Mirela Diaconu, Andra Clitan si L.Kit si un concert incendiar sustinut de DJ Rynno si Silvia care au incalzit atmosfera pentru cei 320 de invitati prezenti.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: