Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Fiskars aduce Orange Thumb si in Romania

Compania Fiskars, unul dintre liderii mondiali în domeniul produselor pentru casă, grădină şi activităţi outdoor, în parteneriat cu Grădina Zoologică Bucureşti, va lansa sambătă, 18 iunie, Orange Thumb, un eveniment prin care va reamenaja un spaţiu verde din Grădina Zoologică Bucureşti. 

Principalii beneficiari ai proiectului şi cei mai frecvenţi vizitatori ai Grădinii Zoologice sunt copiii, tocmai de aceea data evenimentului a fost aleasă la sfârşitul anului şcolar. Scopul acţiunii este de a pregăti Grădina Zoologică pentru vizitele copiilor la Zoo în timpul vacanţei de vară. La  amenjarea spaţiului verde va contribui un grup de voluntari, sub îndrumarea echipei de specialişti Fiskars.

Proiecte Orange Thumb sunt derulate de către Fiskars la nivel internaţional, în S.U.A., Marea Britanie, Finlanda, Italia sau Estonia. Evenimentul de pe 18 iunie, derulat în parteneriat cu Grădina Zoologică Bucureşti, reprezintă prima iniţiativă de acest tip implementată în România.

Conceptul Orange Thumb a apărut pentru prima dată in S.U.A. în 2003 cu scopul de a îmbunătăţi spaţiile publice verzi, oferind comunităţilor locale uneltele si materialele necesare. Inspiraţi de mişcarea „guerrilla gardening”, specialiştii Fiskars au amenajat spaţii verzi din incinta şcolilor, centrelor  educaţionale şi azilelor de bătrâni, oferind astfel comunităţii zone publice reabilitate cu care să se mândrească şi de care să aibă grijă în continuare.  

Fiskars este unul dintre cei mai mari furnizori globali de bunuri de consum pentru locuinţă, grădină şi exterior. Grupul are un portofoliu consistent de mărci internaţionale de încredere, printre care se numără Fiskars, Iittala, Gerber, Silva şi Buster. Fiind înfiinţată în anul 1649 şi figurând în lista NASDAQ OMX din Helsinki, Fiskars este cea mai veche companie din Finlanda. Fiskars are aproximativ 3600 de angajaţi şi în anul 2010 a înregistrat vânzări nete în valoare de 716 milioane de euro. http://www.fiskarsgroup.com

Reclame

Filed under: Altele, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: