Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– ZebraPay investeşte peste 3 milioane de dolari în extindere

ZebraPay, compania care a adus pe piaţa din România primele terminale de plată instant, investeşte în acest an peste 3 milioane de dolari în extinderea reţelei naţionale cu 1.000 de terminale.

Extinderea reţelei ZebraPay va continua pe parcursul întregului an, urmând ca la sfârşitul lui 2011, terminalele de plată instant să fie accesibile clienţilor din zeci de oraşe şi centre comerciale din ţară.

Compania a finalizat instalarea primei tranşe de 200 de terminale în oraşele Cluj Napoca, Timişoara, Craiova, Galaţi, Brăila, Constanţa, Iaşi, Târgu-Jiu şi Bucureşti. Noile terminale sunt amplasate în hipermarketuri, supermarketuri, mall-uri, benzinării, gări, spitale sau universităţi. Astfel, acestea pot fi găsite în locaţii din reţele cunoscute precum Metro Cash&Carry, Billa, Galeria Real, Diverta sau benzinării Rompetrol.

“Vom continua  extinderea şi în alte oraşe ale tarii, reţeaua ZebraPay devenind, odată cu instalarea celor 1.000 de terminale, cea mai mare de acest fel din România. Expansiunea este susţinută de entuziasmul partenerilor noştri locali, antreprenori care doresc să construiască o afacere în jurul terminalelor ZebraPay operându-le în sistem de franciză. Mulţi dintre aceştia au descoperit deja noul model de afacere prin intermediul site-ului zebrapay.ro”, a declarat Radu Ciorbea, Director General al ZebraPay.

Terminalele ZebraPay oferă clienţilor posibilitatea de a reîncărca prin tehnologia TopUp, simplu, rapid şi la cel mai bun preţ cartele telefonice prepaid ale operatorilor telecom Orange, Vodafone şi Cosmote, urmând ca în scurt timp să pună la dispoziţia clienţilor şi posibilitatea de a achiziţiona bilete de tren, licenţe software, credit pentru convorbiri internaţionale şi cele mai populare melodii şi ringtone-uri ale momentului.

Terminalele ZebraPay, primele one-stop shop-uri locale

Compania are în plan lansarea până la finele anului a unor noi servicii pe terminalele ZebraPay, de la cele de colectare a plăţilor pentru facturile de utilităţi, servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet, cablu TV, până la cele de plăţi către instituţii publice şi vânzare de licenţe software, bilete de tren, autocar sau bilete la spectacole.

“Odată cu lansarea noilor servicii în sectoare cât mai diverse ale pieţei, terminalele ZebraPay vor deveni primele modele locale de one-stop shop-uri”, a mai adăugat Radu Ciorbea.

În ceea ce priveşte piaţa locală a terminalelor de plată instant, reprezentantul ZebraPay  menţionează că aceasta se află încă la început, însă are un mare potenţial de creştere.

“Peste jumătate dintre cei care utilizează serviciile unui terminal ZebraPay devin clienţii noştri fideli”, a mai adăugat oficialul companiei.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: