Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Compania italiană de mobilier de lux Minuzzo a inaugurat un showroom la Bucureşti

Compania  italiană Minuzzo a lansat astăzi, la Bucureşti, noul său showroom din Str. Franceză nr. 13 (Centrul Vechi al Capitalei), al cărui concept de amenajare este dedicat punerii în valoare a rafinatelor piese de mobilier clasic Minuzzo, care creează stil şi personalitate şi dau o stare ambientală de o relaxare sofisticată.

Provocarea Minuzzo este aducerea în România a tradiţiei maeştrilor artizani care produc mobilă de artă în zona Veneţiei. Minuzzo a fost fondată în 1985 în Italia sub numele de Bassano International SRL, iar în România funcţionează din 1992. Compania aduce nou pe piaţa românească mobilă clasică autentică italiană, construită integral din lemn masiv, cu efect de învechire, finisată prin utilizarea unui procedeu artizanal originar din zona Veneţiei, ornamentată cu feronerie personalizată turnată din bronz şi alamă. De asemenea, compania aduce ca noutate exclusivă în România mobilierul modern din lemn masiv stratificat, finisat manual prin procedeul “spazzolato a mano “.

Specific tehnologiei de fabricaţie a companiei Minuzzo este atenta selecţionare şi pregătirea minuţioasă a materialului lemnos punându-se accent exclusiv pe calitate, prelucrarea precisă din punct de vedere dimensional a pieselor componente ale mobilierului, prin folosirea de maşini cu comandă numerică, iar în final finisajul artizanal manual.

“Minuzzo reprezintă un proiect ambiţios şi o muncă meticuloasă pentru a da fiecărei piese din portofoliu o personalitate proprie, un suflet unic şi inconfundabil. Obiectivul companiei Minuzzo pe piaţa din România este oferirea de mobilier şi aranjamente interioare clasice şi moderne de cea mai înaltă calitate, care să educe gustul artistic al clientului. Eleganţa, calitatea şi designul sunt lucruri fundamentale pentru orice persoană. Din experienţa avută până acum, clientul român este deschis şi pregătit pentru zona mobilierului de lux, având preferinţe apropiate de stilul italian de mobilier şi aranjament interior. De aceea, pentru obiectivele noastre de business piaţa din România ocupă un loc important, devenind o piaţă interesantă”, a declarat dl. Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociaţi ai companiei.

Pe piaţa italiană compania Minuzzo vinde piese de mobilier prin intermediul show-room-urilor şi  boutique –urilor specializate în comerţul de mobilă de artă, în timp ce în România se adresează direct clienţilor privaţi, pentru a oferi cele mai bune servicii în domeniul aranjamentului interior.

Prin aranjamentele prezentate şi stilul de decorare, show room-urile Minuzzo oferă inspiraţie, idei, precum şi consultanţă în domeniul proiectării de mobilier şi al designului interior, clasic şi modern. În cadrul showroom-ului sunt prezentate soluţii de amenajare pentru bucătării, dormitoare, livinguri, toate purtând emblema rafinamentului Italian.

 

 

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

One Response

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: