Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Baustoff+Metall își extinde operațiunile din România

Baustoff+Metall România a încheiat primul an de funcţionare cu o cifră de afaceri de 2.8 milioane de euro, iar în prima jumătate a acestui an a depăşit deja 1.8 milioane euro. Datorită acestei creșteri, compania austriacă a decis să investească  în extinderea spațiului de depozitare, acesta mărindu-se cu alte 1.700 mp printr-o hală nouă.

„Creşterea faţă de primele 6 luni ale lui 2010 este substanţială. Anul trecut reuşisem un start bun, adunasem deja contracte de 300 de mii de euro, iar o bună parte a discuţiilor demarate de noi s-au materializat în a doua jumătate a anului trecut” declară Mariana Clonţea, director general Baustoff+Metall România.

Pentru 2011 livrările Baustoff+Metall acoperă întreg teritoriul României, cu precădere în: Arad, Timişoara, Iaşi, Craiova sau Sibiu. „În comparaţie cu 2010, anul acesta rulajul materialelor în depozit este mult mai mare, aşa că am fost nevoiţi să mărim echipa cu patru oameni” precizează Mariana Clonţea.

Până în acest moment investiţiile Baustoff+Metall s-au axat pe echipamente menite să fludieze activitatea în depozit şi pe cea de livrare a materialelor. „Iunie pare a fi cea mai buna lună din 2011, iar noi suntem pregătiţi cu capacităţile actuale de livrare pentru ce poate să absoarbă acum piaţa. La nivelul general al pieței avem încă stagnare pentru că nu sunt proiecte importante. Avem doar malluri şi centre comerciale – proiecte răzleţe, însă proiecte rezidenţiale şi pe zona de office sunt foarte puţine. Este posibil ca abia în 2012 să se mai dezmorțească piața” consideră Mariana Clonţea.

O anume creştere este aşteptată din reabilitări, astfel vor exista creşteri pe termosistem. „Oricum termosistemele şi gips cartonul sunt produsele vedetă pentru Baustoff+Metall România de la începutul acestui an. Sistemele de gips carton reprezintă aproximtiv 50 de procente din rulajul nostru în acest an. Alte produse cu rulaj mare sunt termosistemele şi tavanele casetate, iar hidroizolaţiile şi sistemele de pardoseli vor creşte substanţial în următoarea perioadă ca pondere în businessul nostru” susţine Mariana Clonţea.

Evoluţia pieţei materialelor de construcţii reflectată în profilul clienţilor Baustoff+Metall arată exact situaţia din piaţa dezvoltărilor imobilare la acest moment. „30 de procente din rulajul nostru se realizează cu proiecte din zona rezidenţială, restul de 70 de procente merge către dezvoltări de malluri sau către zona de office” declară Mariana Clonţea.

În primul an de activitate, Baustoff+Metall România a furnizat soluţii şi sisteme pentru proiecte importante printre care se numără extinderea Aeroportului Henri Coandă, Stadionul Naţional, Cathedral Plazza, Glass House, Spitalul Colţea, Ansamblul Upground, Palas Mall, Pollus Center etc. Baustoff+Metall furnizează atât soluţii pentru aplicaţii clasice, cât şi speciale, cum ar fi cele pentru spitale, şcoli, săli de sport sau spaţii tehnice.

Grupul Baustoff+Metall este prezent în 17 ţări la nivel european, având dezvoltate 7 unităţi de producţie moderne, 88 de unităţi comerciale şi platforme de distribuţie cu peste 1200 de angajaţi.

Anunțuri

Filed under: Business, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: