Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cum ar fi aratat si cum s-ar fi purtat Lady Di daca ar fi trait?

Pe 1 iulie printesa Diana ar fi implinit 50 de ani. Tina Brown s-a gandit ca acesta ar fi un moment prielnic pentru a lansa un numar al revistei la care este redactor-sef, Newsweek, prin care sa ii aduca un omagiu „printesei inimilor”.

Astfel, Tina a imaginat un adevarat scenariu al vietii Dianei, daca aceasta nu ar fi murit in accidentul din 1997 din Paris. In plus, coperta Newsweek o va infatisa pe Lady Di alaturi de proaspata sa nora, Kate. Fotografia este inedita, si ne arata o printesa Diana la fel de rafinata ca intotdeauna.

Potrivit scenariului Newsweek, daca ar mai fi acum in viata, Ladi Di ar lasa uitarii antipatia fata de Camilla Parker-Bowles si ar fi prietena pe Facebook cu aceasta. In plus, ar avea 10 milioane de follwers pe Twitter iar relatia sa va fi expusa pe FB ca fiind „complicata”.

Scenariul merge si mai departe. Diana ar locui acum in New York, dupa alte doua casicii esuate. Daca e sa ne gandim la Dodi al Fayed, iubitul Dianei care a decedat o data cu ea in accidentul de masina din august 1997, se pare ca a fost parasit de printesa.

Despre tinuta vestimentara a Dianei, Tina spune ca aceasta ar fi ramas la fel de eleganta si ar fi mixat cu succes aerul casual cu cel glam, la fel ca Michelle Obama. In plus, ziarista spune ca Lady Di ar fi folosit botox, dar s-ar fi dus constant la sala.

Tina Brown, care scris si cartea „Cronicile Dianei”, este de parere ca printesa ar fi avut o relatie buna cu fost sot, Printul Charles, si ar fi fost prietena cu Carole Middleton, mama nurorii sale.

In ceea ce priveste relatia cu Kate, sotia fiului sau William, scenariul spune ca Diana ar fi fost apropiata de aceasta, insa ar fi vazut-o ca pe o amenintare care o va scoate din lumina reflectoarelor.

Diana si-ar fi continuat si actiunile de binefacere. Ea ar fi strans fonduri pentru victimele uraganului Katrina, a incientelor de la 11 septermbrie din SUA sau a cutremurelor din Haiti si Pakistan.

Anunțuri

Filed under: Lifestyle, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: