Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Romtelecom lansează o soluţie GPS de monitorizare prin satelit

Începând cu 1 iulie 2011, orice client companie îşi poate monitoriza flota de maşini utilizând soluţia GPS de urmărire prin satelit oferită de Romtelecom Business Solutions, reducându-şi astfel costurile şi crescându-şi nivelul de productivitate.

Monitorizarea prin GPS este o soluţie completă pentru urmărirea flotelor de maşini ale clienţilor companii, care include un modul de monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, o conexiune de date şi o aplicaţie web. Conexiunea de date este furnizată de COSMOTE Romania.

“Această nouă soluţie Romtelecom, care se adresează în principal companiilor de transport sau celor care deţin o flotă de maşini, va aduce acestora beneficii imediate şi relevante  pentru o mai bună gestionare a cheltuielilor. Mai precis, această soluţie va creşte productivitatea afacerilor clienţilor, va duce la reducerea consumului de carburant cu aproximativ 20%, în timp ce, conform estimărilor noastre, costurile cu orele suplimentare vor fi mai mici şi, de asemenea, va fi asigurată o administrare mai eficientă a flotei de maşini. Beneficiile au fost deja testate de Romtelecom care se află în plin proces de implementare a acestei soluţii în cadrul propriei flote  de maşini”, a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, Segment Business, Romtelecom.

Printre opţiunile oferite prin intermediul acestei soluţii se numără: urmărire în timp real pe hartă, hărţi detaliate, stocare nelimitată a datelor pentru cel puţin 24 luni, urmărirea unei singure maşini  sau a unui grup de autovehicule, istoricul călătoriei, rapoarte şi alerte.

Instalarea unui modul GPS costă 10 Euro (fără TVA), iar abonamentul pentru soluţia de urmărire este 9 Euro/lună, fără TVA, pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentru contractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 Euro/lună, fără TVA. Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel naţional este de aproximativ 1,5 Euro, fără TVA, în funcţie de volumul de trafic, aceasta fiind tarifată de COSMOTE Romania.

Mai multe detalii despre soluţia de urmărire prin GPS sunt disponibile pe http://romtelecom.gpstracking.ro/.

Anunțuri

Filed under: IT&C, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,416 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: