Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Caroli Foods închide o fabrică şi concediază 170 de angajaţi

În vederea consolidării pe termen lung a operaţiunilor companiei din România, Grupul Caroli Foods anunţă concentrarea tuturor activităţilor de producţie în fabrica deţinută la Piteşti, începând cu data de 1 iulie 2011.

În contextul economic actual şi în contextul industriei de mezeluri afectate de scăderea puterii de cumpărare a consumatorilor, compania a luat decizia de încetare a activităţii fabricii deţinute în Tulcea şi de optimizare a proceselor de producţie şi distribuţie pe piaţa locală.

Grupul Caroli Foods va depune toate eforturile pentru a minimiza impactul pe care această decizie îl are asupra celor 170 de angajaţi ai unităţii de producţie din Tulcea, asigurându-le un program de reconversie profesională şi de consiliere personală care implică asistenţă pentru dezvoltarea de CV-uri, cursuri de pregătire pentru interviuri cu potenţiali angajatori, informaţii cu privire la ofertele de locuri de muncă existente pe piaţa locală şi suport pentru accesarea acestora, pentru a-i ajuta să treacă prin această perioadă dificilă.

„Prioritatea noastră este de a-i sprijini pe angajaţii fabricii din Tulcea sa depăşească aceste momente dificile, întreaga echipă depunând toate eforturile în acest sens”, afirmă Ovidiu Duşleag, Director Executiv al Grupului Caroli Foods. ”Ca lider de piaţă, Grupul Caroli Foods este conştient de responsabilitatea pe care o are de a construi un model de business sustenabil pe piaţa din România. Pornind de la această responsabilitate asumată, am început un proces de consolidare a operaţiunilor locale pentru a putea oferi produse şi servicii de calitate consumatorilor noştri şi locuri de muncă sigure celor 1450 de angajaţi ai companiei.”

Începând cu 1 iulie, toate produsele care erau procesate în cadrul fabricii din Tulcea vor continua să fie produse la fabrica din Piteşti, utilată cu echipamente de producţie moderne şi tehnologie avansată, care foloseşte materie primă şi ingrediente de cea mai bună calitate. Fabrica dispune de secţii moderne de transare şi procesare a cărnii, modernizările continue implementate la fabrica din Piteşti fiind certificate HACCP şi ISO.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pieţei de mezeluri proaspete din România prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pieţei de produse procesate din carne din Europa şi un important jucător global în domeniu. În prezent, grupul deţine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet şi Primo. Grupul Caroli Foods îşi propune adoptarea calităţii ca şi stil de viaţă, inovarea continuă a portofoliului de produse şi dezvoltarea unei relaţii de încredere cu consumatorii şi partenerii săi.

Anunțuri

Filed under: Business, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: