Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Gefco a expediat pe tren peste 200 000 vehicule Dacia

Dacia şi Gefco au marcat peste 200 000 vehicule transportate şi 700 trenuri expediate împreună până în prezent printr-o călătorie inedită într-un vagon ataşat trenului care transportă vehiculele de pe platforma industrială de la Mioveni către portul comercial Constanţa. La bordul trenului a avut loc o conferinţă de presă susţinută de oficialii celor două companii.

„Direcţia Logistică este esenţială pentru Dacia. Cei 600 angajaţi ai acestei direcţii gestionează atât furnizarea de piese pentru producţie, cât şi distribuirea maşinilor către clienţi. În 2010, Direcţia Logistică a expediat 341 872 vehicule şi alte peste 412 000 sub formă de colecţii CKD, Dacia fiind uzina sursă care furnizează piese pentru celelalte 9 uzine care asamblează gama entry”, a declarat Jérôme Olive, Director General, Automobile Dacia.

„GEFCO a fost prima societate din România care a pus în practică această soluţie feroviară pentru Dacia în 2008, soluţie ce oferă mai multe avantaje: capacitate, mediu (impactul CO2 şi poluarea sonoră sunt diminuate), soluţie adaptată nevoilor clientului. Sunt foarte mândru să văd zi de zi know-how-ul şi expertiza câştigate de către echipa locală, din punct de vedere tehnic, calitate şi mediu. Toate acestea fac din acest proiect un veritabil succes, reprezentând un exemplu în cadrul grupului GEFCO, în concordanţă cu valorile sale”, a declarat Christophe De Korver, Director General, Gefco România.

Dacia, parte a Grupului Renault, a devenit un veritabil succes la nivel mondial în decursul a şapte ani. Oferind ceea ce este esenţial în materie de automobile şi afişând cel mai bun preţ, fără a face concesii la nivel de fiabilitate, Dacia şi-a creat o poziţie solidă pe piaţa auto. În 2010, Dacia a vândut 348 723 vehicule în toată lumea, iar în România şi-a adjudecat din nou poziţia de lider, cu o cotă de 31,7% din piaţă.

Gefco este prezent pe piaţa din România începând din 2005. La nivel global GEFCO este prezent în 150 de ţări din lume şi se clasează între primele 10 grupuri europene de logistică, cu o cifră de afaceri de 3,4 miliarde EUR în 2010. GEFCO propune soluţii globale şi inovatoare pentru toate cerinţele logisticii industriale, atât pe plan local cât şi internaţional, destinate atât zonei amonte cât şi celei aval a proceselor de producţie.

Reclame

Filed under: Auto, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: