Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Proiectul rezidențial Rovere Exclusive Concept a fost inaugurat

Ansamblul rezidențial Rovere Exclusive Concept s-a deschis la începutul acestei luni. Primele apartamente au fost achiziționate încă din faza de construcție. La momentul actual sunt vândute 70% dintre apartamentele disponibile, iar primii proprietari s-au mutat în complex încă de la începutul anului.
Demarat în 2008, complexul rezidențial se întinde pe o suprafață de peste 15.500 mp construiti, în zona de nord a Bucureștiului, oferind acces facil la centre comerciale, zone de birouri și la cele două aeroporturi internaționale. Rovere Exclusive Concept oferă la un preț accesibil cele mai moderne și exclusiviste dotări, cele mai înalte standarde de calitate și design.

Unicitatea proiectului este dată de piscina exterioară pentru adulți și copii, grădina mobilată, parcarea subterană, sala de fitness, locul de joacă pentru copii, dar mai ales de designul fiecărui apartament complet mobilat Rovere și utilat de către celebri designeri italieni. Acestora li se adaugă spații de depozitare subterane și sisteme de siguranță de ultimă generație, pentru confortul sporit al locatarilor.

Complexul este poziționat strategic în zona nordică a capitalei, tocmai pentru a răspunde cerințelor celor mai exigenți clienți, indiferent de zona de interes. Accesul la gradinițe, școli, centre de business, cafenele se face în doar câteva minute (Școala Americană – 4 minute, Atlantis SPA – 3 minute, Baneasa Shopping City – 4 minute, aeroportul Henri Coandă – 10 minute), permițând astfel locatarilor să petreacă mai mult timp alături de cei dragi, acasă.

Ambientul occidental, stilul neoclasic combinat cu modernismul personalizate conform cerințelor clasei business, fac din complexul rezidențial Rovere unul dintre cele mai exclusiviste de pe piață.

ROVERE MOBILI este partener in cadrul proiectului rezidential ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT și membră a unui grup de firme cu sediul central în Italia, cu o prestigioasă activitate în domeniul Industriei Mobilei și conexe.

ROVERE MOBILI este o marca pentru cei interesati de moda, design, arta si stil. Produsele Rovere îmbină calitatea si prestigiul prin folosirea creatiilor unor designeri celebri: Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina. Grupul realizează proiecte personalizate cu grade de complexitate variată pentru persoane fizice sau proiecte rezidențiale dedicate.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: