Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Noile Nokia X7 şi E6 sunt acum disponibile la Germanos!

Germanos Telecom România anunţă disponibilitatea în magazinele sale a celor mai noi telefoane de tip smartphone lansate de Nokia, X7 şi E6, ce folosesc sistemul de operare Symbian 3. Cele două terminale acoperă segmente de consumatori diferite: atât cei ce preferă terminalele cu ecran tactil, cât şi cei ce sunt obişnuiţi cu tastatura QWERTY clasică.

Nokia X7 este un dispozitiv elegant şi cu finisaje la standarde superioare. Carcasa este din oţel inoxidabil, iar ecranul tactil capacitiv AMOLED de 4 inci, protejat de Gorilla Glass, contribuie la generarea unei experienţe plăcute în utilizarea aplicaţiilor preinstalate pentru Facebook, Twitter, Nokia Email şi hărţi Ovi. De asemenea, în magazinul virtual Ovi sunt disponibile multe alte aplicaţii şi jocuri HD gratuite. Mai mult, Nokia X7 are integrate funcţii gratuite de navigaţie pietonală şi auto, inclusiv indicaţii de deplasare pas cu pas. X7 este un „touchscreen multimedia”, ce dispune de toate elementele necesare pentru a fi folosit ca hub pentru social media, navigare pe internet, ascultat fişiere audio sau radio FM, realizare de fotografii (dispune de cameră foto de 8 MP cu blitz LED dual) şi video (înregistrare HD, în format 16:9, la 720 p, 25 de cadre pe secundă).

Nokia X7 (foto dreapta) este un telefon 3G (viteze de descărcare de până la 10.2 Mbps), cu conectivitate inclusiv GPRS, EDGE şi WLAN, respectiv Bluetooth 3.0. X7 poate fi utilizat inclusiv ca modem mobil de date. În plus, terminalul poate fi conectat la alte dispozitive şi prin USB. Telefonul are o memorie internă de 350 MB şi dispune de slot de memorie externă (este livrat cu card de memorie de 8 GB, însă se poate înlocui cu card de până la 32 GB).Nokia X7 este disponibil în magazinele Germanos şi COSMOTE la preţul de 1.899 lei, TVA inclus.

De cealaltă parte, Nokia E6 continuă tradiţia începută cu E63 şi E71 însă în plus, dispune de ecran tactil capacitiv, pe lângă tastatura QWERTY clasică. Fiind mai degrabă un telefon de business, E6 dispune de memorie internă de 8 GB (dispune de slot de card de memorie externă şi acceptă până la 32 GB). La fel ca şi X7, E6 poate fi utilizat inclusiv ca punct de acces Wi-Fi mobil, respectiv ca modem mobil de date. Terminalul dispune de conectivitate HSDPA (viteze de descărcare de până la 10.2 Mbps), respectiv GPRS, EDGE, WLAN şi Bluetooth 3.0.

Lista de aplicaţii de business şi mesagerie cuprinde client de mail unificat pentru mai multe protocoale, suport pentru Microsoft Communicator Mobile şi multe altele.

Pe partea de multimedia, E6 este foarte bine dotat: cameră foto de 8 MP cu blitz LED dual, cameră secundară VGA pentru apeluri video, funcţie filmare cu înregistrare HD în format 16:9 la 720 p, 25 de cadre pe secundă. Nokia E6 este disponibil în magazinele Germanos şi COSMOTE la preţul de 1.799 lei, TVA inclus.

Anunțuri

Filed under: IT&C, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,330 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: