Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Catinca Roman intra in Galeria Designerilor Romani din Cocor Store

Catinca Roman este cel mai nou designer prezent in Galeria Designerilor Romani din Cocor Store, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a peste 30 de designeri autohtoni.

In cadrul magazinului din Cocor Store, se vor regasi tinute din cea mai noua colectie lansata de Catinca Roman. Colectia este una feminina, fiind realizata din materiale naturale – santung sau matase naturala, in culori foarte vii si imprimeuri deosebite.

“Galeria Designerilor Romani  reuneste cea mai mare comunicate a designerilor autohtoni, care se imbogateste cu nume noi, pe zi ce trece. Catinca Roman, cea mai recenta prezenta din cadrul Galeriei, vine cu tinute din cea mai noua colectie a sa, Escale ” a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.

Situata la etajul al doilea al Cocor Store, Galeria Designerilor Romani este un concept unic pe piata autohtona, fiind singurul magazin multibrand care reuneste colectiile a peste 30 designeri romani precum Mihai Albu, Cassandra Bodron, Catalin Botezatu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, Kristina Dragomir, Otilia Flonta, Violeta Gaburici, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Anca Irina Lefter, Doina Levintza, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Liza Panait, Elena Perseil, Cristiana-Maria Purdescu, Anca Radulescu si Kristina Sambris, Anca Roman, Cristian Samfira, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Iris Serban, Silvia Serban si Kinga Varga.

Catinca Roman a absolvit “Scoala de moda a camerei sindicale de Haute Couture” de la Paris si a obtinut marele premiu la Festivalul de Moda de la Bucuresti in 1994. Dupa numeroase colectii prezentate la toate festivalurile de moda din Romania, dar si dupa o pauza de mai bine de 7 ani, Catinca Roman a revenit anul acesta  in moda autohtona, sub brandul Caliana.

Anunțuri

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: