Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Aventuri de weekend pe AXA București – Paris

Lucian Vlăduț, câștigătorul unei excursii de două zile la Paris oferită de AXA Life Insurance cu ocazia lansării pe piața românească, s-a întâlnit de curând cu reprezentanții companiei pentru a le povesti despre aventura sa în capitala Franței și despre modul în care experiența i-a deschis noi perspective pentru viitor.

Datorită premiului câștigat, tânărul bucureștean în vârstă de 24 de ani a avut ocazia de a călători pentru prima dată în afara țării și de a-și vedea visul cu ochii, Parisul fiind prima capitală europeană pe care plănuia să o viziteze la un moment dat.

Șirul aventurilor a început la jumătatea lunii mai, când Lucian Vlăduț împreună cu câțiva prieteni aflați la plimbare prin Parcul Herăstrău au aflat despre concertul pe care Direcția 5 urma să-l susțină la scenă deschisă, în cadrul evenimentului organizat de compania AXA cu ocazia lansării pe piața românească. În seara concertului a fost organizată și o tombolă, la care au fost invitați să participe toți cei prezenți la eveniment prin completarea unui cupon. Pe cuponul respectiv, fiecare participant era invitat să menționeze un angajament față de el însuși, dar și față de cei din jur, în spiritul campaniei de promovare derulată de asiguratorul francez care își asumă astfel public angajamentul de a trece de la promisiuni la fapte.

Ușor neîncrezător, Lucian a intrat în joc și s-a înscris la tombolă, fără a acorda prea mare importanță momentului pe care l-a tratat cu mult umor, autoproclamându-se câștigător înainte de extragerea propriu-zisă. La momentul anunțării marelui câștigător, Lucian Vlăduț a fost plăcut suprins când a fost chemat de organizatori pe scenă pentru a-și ridica premiul constând într-un weekend la Paris pentru două persoane, în valoare de 1.000 de euro.

“Am fost foarte bucuros la aflarea veștii, mai ales că Franța era prima țară străină pe care vroiam să o vizitez, dar până acum nu am avut ocazia”, suține Lucian Vlăduț.

La scurt timp după eveniment, Lucian a decolat spre Paris, unde a fost întâmpinat de un decor impresionant si de oameni “amabili și ospitalieri” după cum îi caracterizează tânărul pe francezi, demontând astfel miturile cu privire la reticența acestora în ceea ce-i privește pe români. Mai mult, pe parcursul excursiei, Lucian a întâlnit și câțiva români stabiliți în Franța, în special artiști plecați la studii în străinătate, care l-au ghidat spre punctele cheie din Paris pe care dorea să le viziteze. Printre aceste puncte turistice s-a numărat, desigur, si celebrul Turn Eiffel pe care tânărul s-a ambiționat să-l străbată până în vârf.

Pasionat de artă și desen grafic, Lucian a fost foarte impresionat de numărul mare de artiști aflați pe străduțele Parisului, în special de cei din spatele Luvrului ce vindeau schițe desenate cu câteva zeci de euro bucata.

Recent întors din orașul luminilor, Lucian s-a întâlnit cu reprezentanții companiei AXA cărora a ținut să le mulțumească pentru oportunitatea oferită, asigurându-i că, de acum, se înscrie printre potențialii clienți ai companiei care pot mărturisi oricând că au beneficiat de experiența trecerii de la promisiuni la fapte.

Aceștia au stat de vorbă cu tânărul câștigător,împărtășind impresii despre capitala Franței și aventura pariziană prin care a trecut. Lucian le-a mărturisit reprezentanților companiei că, deși a fost plăcut surprins de arhitectura Parisului, este convins că Bucureștiul l-ar putea întrece dacă românii ar avea la fel de multă grijă de oraș. Totodată, tânărul si-a exprimat dorinta de a se întoarce la un moment dat în Paris, deși recunoaște că acum îl vede cu alți ochi, ceva mai puțin boem decât și-l imaginase din poveștile prietenilor.

 AXA Life Insurance a intrat pe piața din România în 2010, după preluarea pachetului majoritar de acțiuni deținut de Vienna Insurance Group la compania Omniasig Asigurări de Viaţă.

Compania oferă clientilor săi o gamă largă de asigurări de viaţă atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, incluzând programe de asigurări cu componentă de economisire şi protecţie, programe de asigurări pentru pensie, asigurări de sănatate şi programe pentru educaţia copiilor.

Ambiția AXA Life Insurance România este de a schimba vorbele cu fapte şi promisiunile cu dovezi. Primele semne în acest sens au aparut în principalele orașe din țară unde AXA a oferit de deja primele dovezi clienților săi.

Grupul AXA este lider mondial în industria serviciilor de protecţie financiară, având 214.000 de angajaţi, 95 de milioane de clienţi în 61 de ţări. Brandul AXA a fost creat în 1985 în Franţa ca rezultat al fuziunii companiilor Mutuelles Unies şi Drouot în 1982. Pe parcursul anilor, AXA şi-a extins operaţiunile în America de Nord în 1991 şi în Asia începand cu anul 1995. La finalul anului 2010, veniturile (conform IFRS) au însumat 90,9 miliarde de euro, iar valoarea veniturilor din activitatea de bază a fost de 3,9 miliarde euro*.

Totodată, la sfârșitul anului 2010, în urma clasamentului Global Brands făcut de agenția Interbrand, AXA a fost clasat primul brand de asigurări! Sloganul “Redefinim / Standardele” reprezintă aspirația companiei de a dezvolta relații bazate pe responsabilitate și încredere, demonstrând deja potențialul de a deveni cea mai de încredere companie de asigurări la nivel mondial.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 934,334 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: