Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Clubul Posesorilor de Ferrari din Romania isi stabileste o locatie si in Bucuresti

Ferrari Owner’s Club Romania (Clubul Posesorilor de Ferrari) a semnat un parteneriat cu Restaurantul Forza Rossa Caffe, de pe Calea Victoriei, care devine astfel locatia oficiala de intalnire in Bucuresti a membrilor Clubului.

Multe din activitatile Ferrari Owner’s Club Romania precum intalniri, evenimente tematice, vizionarea de Mari Premii de Formula 1 sau a competitiilor motorsport vor avea loc, incepand de astazi, in Restaurantul Forza Rossa Caffe, un loc cautat datorita amplasarii ideale pe Calea Victoriei, in chiar centrul istoric al Bucurestiului, si nu in ultimul rand datorita vecinatatii sale cu Ferrari Store, locul preferat al pasionatilor marcii Ferrari.

Inscrierea in Clubul Posesorilor de Ferrari este deschisa oricarui cetatean cu resedinta in Romania, actual sau viitor posesor al unui automobil Ferrari. Clubul organizeaza anual mai multe evenimente importante precum raliuri turistice in Romania si in afara tarii, zile de pilotaj pe circuit, intalniri cu membrii altor cluburi din Europa, serate festive etc.

Ferrari a fost desemnat in iulie 2011 brandul cel mai fascinant in Romania (conform unui studiu al Unlock Market, prezentat de revista Biz), marca de automobile de lux si sport cunoscand un succes important de la intrarea oficiala pe piata din Romania, in 2008. Reprezentantul oficial Ferrari este Forza Rossa, cu sediul si showroom-ul amplasate in Otopeni. De altfel, Clubul Posesorilor de Ferrari are si o locatie in cadrul showroom-ului oficial.

Restaurantul Forza Rossa Caffe este dedicat gastronomiei moleculare si coffee design-ului, acolo servindu-se retete originale ale bucatariei italiene si internationale.

Reclame

Filed under: Auto, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,981 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: