Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Matinalul TVR 1 se va transmite in direct din Cocor Store

 Matinalul postului de televiziune TVR 1 va fi transmis in direct din incinta centrului comercial Cocor Store, in perioada 1 august – 16 septembrie 2011.

Pe parcursul realizarii matinalului TVR 1 in Cocor Store,  programul centrului comercial se va modifica,  urmand a fi deschis in intervalul orar 9.00 – 21.00, fata de 10.00 – 22.00 cum este in mod obisnuit.

“Am decis sa deschidem cu o ora mai devreme pentru a le oferi clientilor sansa de a vedea pe viu show-ul facut de matinalii de la TVR 1 si de a participa la concursurile interactive care vor avea loc pe parcursul programului matinal” declara Nina Scarlat, Director General Cocor S.A.

Programul matinal  al TVR 1, “Vara, fete si vedete”, va fi transmis , in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 10.00 si va fi prezentat de Diana Dimian si Eda Marcus, ajutate de Mihnea Mihaita si Andreas Petrescu.

Vestimentatia prezentatorilor va fi asigurata de o parte din creatorii prezenti in Galeria Designerilor Romani din Cocor Store, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a peste 30 de designeri autohtoni.

In cadrul concursurilor organizate in timpul matinalului, Cocor Store va oferi castigatorilor vouchere de cumparaturi la unele dintre magazinele din cadrul centrului comercial sau la serviciile de spa&wellness ale Cocor Spa Hotel din statiunea Neptun-Olimp.

Anunțuri

Din categoria:Media, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: