Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Un bucurestean si doi clujeni, in finala Tuborg Party Manager

50 de semifinalisti s-au aflat ieri in competitia pentru primul post de Party Manager din Romania. Juriul a fost format din Cosmina Pasarin, CRBL si Mihai Morar care i-au supus la probe de foc pe semifinalistii veniti din toate colturile tarii pentru a-si demonstra aptitudinile de manageri de petreceri. Alaturi de acestia s-au aflat reprezentantii URBB, Razvan Pascu (blogger) si Adrian Soaita, proprietarul binecunoscutelor cluburi Silver Church si Kulturhaus, care le-au testat abilitatile de buni comunicatori si organizatori de petreceri.

Cosmina Pasarin le-a provocat imaginatia candidatilor, cerandu-le sa gaseasca teme neconventionale pentru petreceri. Pentru a le evalua spontaneitatea, Mihai Morar a jurizat proba surpriza a semifinalei, in urma careia concurentii trebuiau sa rezolve o serie de teme extrase din urna. In final, CRBL s-a aflat in postura invitatului dificil la petrecere, care le-a pus la incercare candidatilor abilitatile de buni organizatori si comunicatori.

In urma acestor probe, s-au calificat in finala urmatorii candidati: Tamas Vas, din Cluj Napoca, care a obtinut din partea juriului 60 de puncte, Apetria Dan din Bucuresti (59 de puncte) si Vladut Radu, Cluj Napoca (58 de puncte). Rezultatele confirma predictiile tinerilor romani care cotau Bucurestiul cu cele mai mari sanse de a da un finalist in competitia Tuborg Party Manager. Conform studiului realizat de Tuborg in perioada 20-23.07.2011, tinerii romani cu varsta intre 18 si 25 de ani considerau, in proportie de 42%, ca postul de Tuborg Party Manager va fi ocupat de un bucurestean.

Pentru a-i sarbatori pe cei trei finalisti, a urmat un after party in Club Kulturhaus, unde candidatii si invitatii lor au petrecut, ajutati de multa muzica buna si de o bere Tuborg.

Dupa aproximativ doua luni de suspans și mii de concurenti care s-au luptat cot la cot pentru job-ul de Tuborg Party Manager, finalistii intra pe ultima suta de metri a competitiei. Cei trei candidati vor trece prin ultima provocare: fiecare va avea de organizat cate o petrecere tematica, pe 5, 12 si, respectiv, 19 august, in clubul Midnight Sun din Costinesti.

Pe langa cei trei finalisti, juriul a acordat premii speciale urmatorilor candidati: Premiul din partea Juriului i-a fost acordat Silviei Giurgica, din judetul Bihor, Premiul VIP l-a obtinut Dan Apetria, din Bucuresti, iar Maican Diana, din Bucuresti a primit  Premiul de Popularitate.

Castigatorul campaniei, cel care va deveni Tuborg Party Manager, va beneficia timp de 6 luni de un salariu lunar de 1000 EUR, o masina de serviciu Toyota Auris Hibrid, dar și de o agenda plina de petreceri.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 944,726 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: