Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Plasma anului 2011-2012 in Europa

Televizorul cu plasma VIERA TX-P50VT30E/B a fost desemnat “Plasma anului 2011-2012 in Europa” la editia din 2011 a premiilor EISA. Premiul este o recunoastere a calitatii remarcabile a imaginii, performantelor, designului si functionalitatii reunite in acest produs, varf de gama Panasonic.

Panasonic VIERA NeoPlasma TX-P50VT30E/B a uimit juriul EISA cu perfomantele sale extraordinare atat in 2D, cat si in 3D. “Acest televizor de top integreaza o multitudine de tehnologii pentru a oferi o calitate a imaginii incredibila in 2D si 3D. Clientii vor descoperi un nivel al negrului uluitor, un contrast remarcabil si culori realiste. Miscarile rapide sunt redate clar, iar platforma de servicii VIERA Connect ofera o gama larga de aplicatii. Televizorul Panasonic VIERA TX-P50VT30E/B livreaza divertisment pentru acasa la superlativ!”, si-a argumentat juriul EISA decizia de acordare a premiului.

“Suntem dedicati inovatiei continue in ce priveste gama noastra de televizoare VIERA, pentru a asigura cea mai buna experienta posibila a divertismentului acasa. Modelul TX-P50VT30E/B ofera o calitate optima a imaginii atat in 2D, cat si in 3D, in completarea platformei de servicii VIERA Connect, totul intr-un design subtire si atractiv. Dupa ce televizorul nostru cu plasma TX-P50VT20 a castigat premiul la aceeasi categorie la editia trecuta a EISA Awards, distinctia primita anul acesta confirma ca seria de televizoare VT stabileste in continuare standardele in materie de divertisment pentru acasa.” a declarat Fabien Roth, General Manager – Head of TV Group, Panasonic Marketing Europe.

Televizorul Panasonic VIERA TX-P50VT30E/B, lansat la inceputul anului, este modelul de 50 inci al seriei VIERA VT30. Seria de televizoare cu plasma VT30 ofera cea mai buna experienta a divertismentului 3D pentru acasa datorita timpului de raspuns de doar 0,001ms si noilor fosfori dezvoltati din componenta ecranului care reduc aparitia imaginilor dublate. Seria VT30 a primit de asemenea certificare THX pentru imaginile 2D si 3D care garanteaza capactatea televizoarelor de a reda filmele la calitatea la care au intentionat regizorii de la Hollywood.

De asemenea, Panasonic DMC-G3 a fost numita de catre juriul EISA cea mai buna camera foto compacta a anului 2011-2012.

Reclame

Filed under: Altele, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 942,983 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: