Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Ariston lansează gama Velis formată din boilerele cu cea mai mică adâncime din România

Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de boilere electrice, anunţă lansarea gamei Velis formată din boilere electrice cu cea mai mică adâncime din România care dispun de funcţii inedite precum programarea şi memorarea particularităţilor de consum de apă caldă din locuinţă.

“Noile boilere din gama Velis cumulează o serie de avantaje precum funcţii de programare, dimensiuni reduse, economie de energie şi design inovativ. Acestea memorează perioadele din zi în care este folosită apa caldă, făcând ca aceasta să fie gata de utilizare la momentul dorit și în cantitatea folosită în mod obișnuit, reducându-se astfel cu până la 20% consumul de energie”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Director de Vânzări al Ariston Thermo România. Potrivit acestuia, noua gamă este formată din două modele, Velis şi Velis Premium, fiecare cu capacităţi de 50, 80 şi 100 de litri.

Boilerele Velis au cea mai mică adâncime de pe piaţa din România, de doar 27 de cm, redusă la jumătate comparativ cu aparatele obişnuite. Datorită dimensiunilor mici, acestea pot fi montate atât în baie cât şi în bucătărie, în spaţiile cele mai înguste. O altă noutate este posibilitatea montării şi pe verticală cât şi pe orizontală, ducând la o economie semnificativă de spaţiu în locuinţă.

Datorită structurii sale, cu două rezervoare separate, Velis permite o stratificare optimă a apei, diminuând timpul de încălzire necesar pentru un duş cu până la 60% faţă de boilerele existente pe piaţă. Pentru modelul de 50 l se pot economisi 15 minute, pentru cel de 80 l, 1 oră, iar pentru cel de 100 l se pot economisi până la 1,3 ore din timpul normal de aşteptare necesar pentru încălzirea apei.

“Datorită tehnologiilor înglobate dar şi a conceptului exclusivist de design, noile boilere Velis se adresează cu precădere clienţilor cu venituri peste medie. Preţul unui asemenea produs începe de la 870 de lei, oferind în acelaşi timp cea mai lungă garanţie disponibilă pe piaţă, de 7 ani”, a mai adăugat Cătălin Drăguleanu.

O altă noutate absolută pe piaţa din România este faptul că boilerele Velis Premium se pot personaliza în raport cu designul locuinţei, acestea oferind posibilitatea de a alege între 6 culori diferite de feţe interschimbabile. În plus, modelele Velis Premium oferă posibilitatea programării automate pentru pregătirea apei calde, oferind un plus de confort. Astfel se pot programa două momente diferite ale zilei pentru duş, iar sistemul va fi pornit şi oprit în funcţie de acestea, pentru a economisi energie.

Printre celelalte funcţionalităţi ale noilor aparate se mai numără şi afişajul inteligent cu LED-uri care indică temperatura, dar şi funcții inovative cuprinse în pachetul ABS precum autodiagnoza, funcţia activă de siguranţă electrică şi funcţiile anti-bacterii, anti-uscare şi anti-îngheţ.

Noile modele din gama Velis sunt disponibile, începând cu luna august, în întreaga reţea de distribuitori autorizaţi ai Ariston Thermo România. Lista completă a acestora o puţeţi găsi pe site-ul companiei, la http://www.aristonheating.ro/velis/distribuitori_velis.htm

Anunțuri

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: