Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Toshiba prezintă cele mai uşoare laptopuri din lume

Toshiba GmbH Europa lansează Portégé Z830 şi Satellite Z830, primele dispozitive UltrabookTM cu procesor Intel® Core™ ale companiei. Cântărind aproximativ 1,12kg1 şi având o grosime de numai 15,9 mm, seria Z830 este cu aproximativ 20% mai uşoară şi 40% mai subţire decât seria ultra-portabilă Protégé R830. Aceste noi sisteme oferă portabilitate, durabilitate şi trăsături esenţiale cu un stil elegant. Sistemele din seria Z830 vor fi disponibile în Europa în cel de-al patrulea trimestru al anului 2011.Performanţă de top pentru nevoi profesionale şi timpul liber

Seria Z830 include cea mai nouă generaţie a procesoarelor Intel® Core™ pentru Ultrabook™ şi memorie ultra rapidă DDR3, care conferă performanţa necesară pentru lucru şi divertisment, dar si o administrare îmbunătăţită a resurselor de energie pentru o autonimie superioară. Soluţia de stocare solid state drive de 128 GB oferă o experienţă lină de utilizare, durabilitate optimizată şi consum îmbunătăţit de energie.

Materialele premium asigură o durabilitate superioară

Sistemele Ultrabook™ au o carcasă din aliaj de magneziu uşoară şi, în acelaşi timp, durabilă, care este susţinută de o structură de rezistenţă îmbunătăţită cu design de “fagure de miere” şi cu noi structuri interne ranforsate care îi oferă o bună absorbţie a şocurilor, rigididate crescută şi rezistenţă la apăsare. Aceste aspecte îi conferă laptopului o rezistenţă deosebită la căzături şi şocuri .. În plus, tastatura iluminată LED şi rezistentă la stropire  face faţă cu brio situaţiilor în care se varsă lichide şi oferă utilizatorilor suficient timp să oprească sistemul şi să protejeze datele stocate pe sistem.

Conectivitate fără compromis

Seria Z830 demonstrează că miniaturizarea nu presupune automat compromiterea conectivităţii. Laptopurile ultra-portabile au un set complet de interfaţe, între care Bluetooth™, WLAN şi Mobile Broadband5  plus o selecţie de porturi full-size incluzând VGA, HDMI® şi câteva porturi USB, unul dintre acestea fiind USB 3.0.

Experienţa multimedia

Sistemele oferă utilizatorilor ceea ce îşi doresc şi deservesc atât nevoile profesionale, cât şi pe cele din timpul liber – o condiţie esenţială a vieţii digitale de astăzi. Display-ul  luminos de 33,8 cm (13,3”) HD care nu reflectă imaginea şi difuzoarele stereo puternice, susţinute de sistemul Dolby® Advanced Audio™, fac din Z830 un produs ideal pentru consumul multimedia de acasă sau în deplasare.

Reclame

Filed under: IT&C, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: