Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– COLUMBIANA, un omagiu adus lui Leon si Nikitei

Un nume legendar al cinematografiei contemporane, Luc Besson isi face spectaculoasa revenire pe marile ecrane, de aceasta data in calitate de scenarist al filmului COLUMBIANA, un action thriller cu Zoe Saldana in rolul principal, care din 9 septembrie va avea premiera
in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina).

Pentru celebrul creator Luc Besson, COLUMBIANA reprezinta implinirea dorintei sale de a aduce o continuare proiectelor sale faimoase, Leon: The Professional si Nikita. Regizorul filmului Transporter 3, Olivier Megaton declara despre materializarea acestui proiect: ,,Luc Besson mi-a vorbit frecvent despre dorinta lui de a face o continuare filmului Leon: The Professional, cam de vreo zece ani imi vorbeste despre asta,” dezvaluie Olivier Megaton.  „Filmul nu s-a materializat niciodata, dar s-a agatat de de ideea unui film de actiune cu o femeie in rolul principal si rezultatul acestei idei a fost  COLUMBIANA. Eu unul mi-am dorit sa fac un film de actiune in genul trilogiei Bourne,” continua Olivier. „Voiam un film mai serios, mai putin caricatural decat Transporter 3.  In consecinta, COLUMBIANA  a fost ideal.  E un fel de omagiu adus filmelor Nikita si Leon: The Professional.  Voiam sa explorez psihologia personajului principal si sa o aduc la limita.”

COLUMBIANA este un action thriller impresionant, in care o copila este aruncata in lumea cumplita a crimelor, a violentei fara limite si, nu in ultimul rand, a razbunarii.

La varsta de numai 9 ani,  Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martora la uciderea cu sange rece a parintilor sai, oribila crima fiind ordonata de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloante, copila reuseste sa scape de asasini si se refugiaza in Chicago, la unchiul sau Emilio.

Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: sa-l gaseasca si sa-l extermine pe criminal. In ciuda eforturilor lui Emilio de a o tine departe de o viata insangerata, tanara devine repede un asasin profesionist cu metode unice si incepe sa isi caute dreptatea. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

O productie semnata de scenaristii filmului Taken si regizorul lui Transporter 3, COLUMBIANA va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina).

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 962.502 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: