Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Branduri noi in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, isi imbunatateste continuu mixul de retaileri prin deschiderea de noi magazine, brand-uri de renume international pentru a le oferi clientilor cele mai bune optiuni de cumparaturi si pentru a-i surprinde de fiecare data. In prezent, gradul de ocupare din cadrul centrului comercial ajunge la 96%.

In primele zile ale lunii septembrie au fost inaugurate Tom Tailor, Le Cashmere Heritage, urmand ca pe 10 septembrie sa se deschida Republica del Gusto, iar la jumatatea lui septembrie: Massimo Duti Kids, Imaginarium, Meli Melo, Pandora, Sunshine, Timberland, Sea Secret Spa, Dormeo. Oxette va fi prezent in mall din 30 septembrie, iar in prima zi din octombrie vor avea loc deschiderile: Calzedonia si Loisir.

Deschiderea magazinului Massimo Duti Kids din AFI Palace Cotroceni marcheaza intrarea brand-ului pe piata din Romania cu o gama larga de hainute pentru copiii care vor sa fie in pas cu ultimele tendinte internationale.

Printre magazinele deschise vara aceasta se numara: New Look, NEXT, GNC, Mirano, Penti, MBT si Vicina Fornetti, Yogoberry, Top Shop.

Datorita conceptului mall-ului, diverselor optiuni de distractie si de petrecere a timpului liber, noilor deschideri de magazine si campaniilor desfasurate in aceasta perioada, centrul comercial AFI Palace Cotroceni MEGA Fun a reusit sa atraga peste 2 milioane de vizitatori pe luna in sezonul estival, ceea ce inseamna o crestere cu aproximativ 30% comparativ cu acceasi perioada a anului trecut.

Reclame

Filed under: Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: