Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Cei mai cunoscuti designeri romani isi prezinta noile colectii la Cocor Fashion Days

Incepand de ieri, cei mai cunoscuti designeri autohtoni, aflati si in Galeria Designerilor Romani din Cocor, isi prezinta noile colectii vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 in cadrul evenimentului Cocor Fashion Days din perioada 21 si 22 septembrie.

In cele doua zile de festival, designerii arata publicului larg si vedetelor prezente la eveniment cele mai in voga colectii de haine si accesorii, in cadrul unui show de moda impresionant.

Printre designerii care isi prezinta cele mai reprezentative tinute si accesorii se regasesc nume cu greutate in lumea modei precum Mihai Albu, Kristina Dragomir, Mihaela Glavan dar si Cristian Samfira, Rhea Costa, Catinca Roman, Kinga Varga, Clara Rotescu, Laura Olteanu sau Dorin Negrau.

In acest sezon, designerii se joaca cu textura, contrastul si culorile. Sunt asociate influentele feminine cu cele masculine, culorile calde cu nuantele metalic reci, sunt incorporate tendinte vechi cu tendinte noi si se creaza un echilibru intrigant intre culori.

Designerii folosesc in colectiile lor de toamna-iarna combinatii de culori vii, dar si alternanta alb-negru care ramane in tendinte si in acest sezon. Printre nuantele vedeta se numara rosu, albastru electric, verde crud, roz prafuit sau maro.

Colectiile de toamna-iarna 2011-2012 pot fi gasite, incepand din 20 septembrie, si in Galeria Designerilor Romani de la etajul 2 al magazinului Cocor, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a peste 30 de designeri.

Anunțuri

Din categoria:Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: