Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Clubul Equestria organizeaza Cupa Municipiului Bucuresti, un concurs cu traditie pentru iubitorii de echitatie

Clubul de Echitatie Equestria, impreuna cu Federatia Ecvestra Romana si sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 22-25 septembrie 2011 concursul de sarituri peste obstacole “Marele Premiu al Orasului Bucuresti”. Competitie cu mare traditie in Romania, concursul revine anul acesta in atentia iubitorilor de echitatie dupa patru ani de absenta, și se desfasoara la Baza Hipica “Equestria”, din Tancabesti, str Hipodromului FN, com.Snagov.

“Suntem mandri sa organizam aceasta competitie cu traditie in Romania. Marele Premiu al Bucurestiului este un concurs binecunoscut in randul iubitorilor de echitatie si am dorit sa-l readucem in actualitate si de asemenea sa-l facem cat mai cunoscut marelui public. incercam cu fiecare concurs organizat de clubul nostru sa popularizam acest sport minunat si sa-l prezentam la cel mai inalt nivel.” – Dr. Ozana Moraru, proprietar Club Equestria.

Competitia se realizeaza sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti, venind sa intregeasca actiunile si manifestari anuntate in cadrul Zilelor Orasului Bucuresti, editia 2011. La eveniment va fi prezent Primarul General al Capitalei, Prof.Dr.Sorin Oprescu, in calitate de Presedinte de Onoare al concursului, care va decerna castigatorului Cupa Municipiului Bucuresti. Festivitatea de premiere va avea loc sambata 24 septembrie 2011 ora 15:30.

In concurs sunt inscrisi peste 110 de cai, cu calareti din Bucuresti si din alte orase din tara. Competitia reuneste atat sportivi profesionisti, cat si amatori, cai consacrati dar si cai debutanti si premii in valoare de 26.000 lei.

Spectacolul este deschis publicului larg. Clubul are amplasata o terasa exterioara cu vedere spre terenul exterior de unde se poate viziona concursul si o terasa interioara cu vedere spre terenul de incalzire al cailor. in total sunt disponibile 300 de locuri. Intrarea este libera. Pe parcursul competitiei, spectatorii vor avea ocazia sa viziteze cateva standuri, care aduc intr-un spatiu neconventional produse de bun gust si calitate: covoare orientale prezentate de Galeria Buhara, bijuterii de design Oxette, unelte de gradinarit Fiskars, degustari de vinuri si o expozitie de tablouri pe teme ecvestre.

Cei mici vor putea sa vada mica ferma de animale domestice a Clubului Equestria, sau sa incerce cateva minute o plimbare pe unul din poneii clubului. De asemenea, tot pentru ei va fi organizata si o tombola, al carei castigator va primi din partea clubului un abonament de 10 lectii de calarie gratuite. Pentru ei, dar si pentru cei mari, dupa incheierea concursului, duminica se vor oferi lectii de echitatie, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: