Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Johnny English… se intoarce!

Rowan Atkinson (Johnny English, Mr. Bean’s Holiday) se intoarce la rolul de agent secret…din greseala care nu cunoaste frica si nu are simtul pericolului in comedia – thriller cu spioni Johnny English Reborn. In acest nou capitol, cel mai putin credibil agent secret afla in slujba Majestatii Sale trebuie sa opreasca un grup international de asasini inainte ca acestia sa ucida un lider mondial si sa declanseze, astfel, haosul global.

De cand superspionul MI7 a disparut de pe harta, a trait ascuns intr-o regiune izolata din Asia, unde si-a petrecut timpul slefuindu-si abilitatile unice. Dar, cand se afla ca s-a pus la cale un atentat la viata premierului Chinei, sefii sai din agentie trebuie sa dea de urma acestui agent foarte special. Acum, cand lumea are din nou nevoie de el, Johhny English trebuie sa intre din nou in actiune.

Avand o singura sansa sa se reabiliteze, acesta trebuie sa faca uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveala o conspiratie ale carei tentacule se intind pana in KGB, CIA, ajungand pana si la MI-7. Cu numai cateva zile inainte de o conferinta a sefilor de state, un singur om trebuie sa foloseasca fiecare truc pe care il stie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o solutie, dar esecul – niciodata!

Alaturi de Atkinson pot fi vazuti GILLIAN ANDERSON (The X-Files, Bleak House),in rolul directoarei serviciului MI7, Pamela Thornton (aka Pegasus), DOMINIC WEST (The Wire, John Carter) in rolul agentului special Simon Ambrose (aka Agentul Unu), ROSAMUND PIKE (Barney’s Version, Pride & Prejudice), in rolul psiholoagei serviciului de informatii si obiect al afectiunii lui Johnny, Kate Sumner, DANIEL KALUUYA (Skins, Psychoville) in rolul agentului Tucker, precum si RICHARD SCHIFF in rolul fostului agent CIA, Fisher.

Comedia este regizata de OLIVER PARKER (Dorian Gray, St. Trinian’s), dupa un scenariu de HAMISH MCCOLL (Mr. Bean’s Holiday) si o poveste de WILLIAM DAVIES (How to Train Your Dragon, Johnny English).

Producatori sint TIM BEVAN si ERIC FELLNER (Mr. Bean’s Holiday, Johnny English), de la compania Working Title, precum si CHRIS CLARK (The Guard, Johnny English).

Alaturi de Parker se afla directorul de magine nominalizat la Oscar si BAFTA, DANNY COHEN (The King’s Speech, The Boat That Rocked), scenograful cistigator al premiului BAFTA, JIM CLAY (Children of Men, Love Actually), creatoarea de costume BEATRIX PASZTOR (Vanity Fair, Good Will Hunting), machiorul GRAHAM JOHNSTON (Bridget Jones’s Diary, The Eagle), editorul GUY BENSLEY (Dorian Gray, The Importance of Being Earnest) si compozitorul ILAN ESHKERI (Kick-Ass, Stardust).

Producatori executivi sint William Davies, DEBRA HAYWARD (Nanny McPhee and the Big Bang) si LIZA CHASIN (Mr. Bean’s Holiday).

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 962.504 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: