Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Oradea Shopping City se deschide pe 14 octombrie

Cel mai nou centru comercial din Oradea se va deschide pentru public luna viitoare, pe 14 octombrie. Evenimentele de deschidere se vor intinde pe parcursul weekend-ului, marea atractie fiind concertul live sustinut de doi dintre cei mai populari artisti pop ai momentului, din Romania.

„Oradea Shopping City va deveni locul preferat de divertisment al oradenilor, iar acest lucru va fi vizibil din prima zi. Pe parcursul celor trei zile am pregatit numeroase surprize si concursuri.  Totodata, Oradea Shopping Ciy va completa experienta de divertisment cu cea de shopping prin prezenta in premiera in Oradea a brandurilor Intersport, Gloria Jean’s, Altinbas, Toyplex, Coffee Shop si a magazinelor Famous Brands, care includ marci precum Calvin Klein, Miss Sixty sau Polo Ralph Lauren si V46 Outlet, care prezinta nume cum sunt Alexander McQueen, Armani Collezioni, Lanvin, Christian Dion, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent si Jimmy Choo”, a declarat Cristina Dinu, administratorul Oradea Shopping City.  Alti retaileri care se vor regasi in mixul Oradea Shopping City sunt Bigotti, Nike, Penti, Samsonite, Fiorangelo, Coccodrillo, Domo, KFC si Kenvelo.

“Pe masura ce ne apropiem de momentul deschiderii Oradea Shopping City interesul marcilor puternice pentru a fi prezente in formula de retail creste. Eponge kids, Cacharel si US Polo au confirmat recent prezenta in centrul comercial. OSC nu va fi doar hot spot-ul de distractie al oradenilor, ci si prima optiune a brandurilor internationale care aleg Oradea”, completeaza Bogdan Jigman, directorul general Oradea Shopping City.

Oradea Shopping City va fi reperul de distractie al orasului gratie celui mai generos spatiu de divertisment prezentat intr-o formula complet noua pentru oradeni. Acesta va integra in premiera un cinematograf 3D Cortina Digiplex cu 6 sali si 960 de locuri, clubul Cortina Bowling cu 8 piste echipate similar celor de la campionatele mondiale, Cortina pool, un spatiu de jocuri video, sala de fitness, o zona rezervata petrecerilor private si numeroase cafenele, precum si un spatiu de joaca pentru copii.

Oradea Shopping City are o suprafata totala de 30.000 mp, din care 22.000 mp sunt destinati spatiilor comerciale, 6.000 mp zonei de divertisment si 2.000 mp sunt rezervati pentru food court. Mall-ul este distribuit pe doua nivele. La parter se vor regasi magazinele, iar la etaj spatiul de divertisment. Centrul comercial va dispune de o parcare cu 1.000 de locuri si va fi usor acesibil prin intermediul mijloacelor de transport in comun.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: