Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Noaptea Rechiilor 3D, un festin pentru fanii senzatiilor tari in 3D

Catalogat deja de fanii genului ca fiind unul dintre cele mai antrenante horror-uri ale sezonului, Noaptea Rechinilor 3D promite sa impresioneze publicul printr-o abundenta de efecte speciale 3D extrem de reusite, din 30 septembrie, cand mult-asteptatul film va avea premiera in cinematografe, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Rechinii, pradatorii supremi, au fost o inspiratie pentru teama interioara si fascinatia ingrozitoare a oamenilor, de secole bune. Noaptea rechinilor 3D, conceput cu dexteritate, are la baza acele temeri primitive de masinariile ucigase perfecte ale naturii, cu o poveste plina de suspans, uimitoare, cu efecte animatronice de ultima ora si cu o distributie tanara si talentata.

In regia lui David R. Ellis (Snakes on a plane si Final Destination 5), Noaptea Rechinilor 3D are drept subiect un weekend fierbinte de vara, care se transforma intr-un cosmar de nedescris pentru un grup de studenti. Nici nu ajung bine la casa de vacanta a parintilor Sarei (Sara Paxton),  ca tinerii deja incing petrecerea. Incep sa se dezbrace cu totii, se arunca in apa si se distreaza de minune, cel putin pana cand Malik (Sinqua Walls), un talentat jucator de fotbal american iese din apa cu greu, avand un brat lipsa.

Din acel moment totul se transforma intr-un cosmar ingrozitor, iar grupul de prieteni realizeaza ca este captiv pe o insula inconjurata de rechini insetati de sange. Dupa fiecare atac sangeros, tinerii isi dau seama ca cineva a pus la cale un plan mortal, pentru a-i ucide unul cate unul.

De la regizorul filmului The Final Destination, vine un thriller mortal, in care cele mai adanci temeri ies la suprafata, cu Sara Paxton (Superhero Movie, Last House on The Left), Dustin Milligan (90210, Stilher) si Chris Carmack (The O.C) in rolurile principale, din 30 septembrie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: