Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Vedetele eco au venit sa vada arta prin reciclare la expozitia Red Bull Art of Can

Expozitia Red Bull Art of Can si-a deschis portile in acest week-end cu o seara de gala in care s-au anuntat si castigatorii competitiei. Expozitia va fi deschisa in perioada 1-23 Octombrie, zilnic intre orele 10-20, in Piata George Enescu (vis-a-vis de Ateneul Roman) din Bucuresti, intrarea fiind libera.

Cum trend-ul eco este in expansiune, nici vedetele locale care au adoptat un stil de viata ecologist nu au putut lipsi de la eveniment. Astfel, actorii Claudiu Bleont, Vladimir Draghia, cantaretul Cornel Ilie (Vunk), precum si prezentatorii tv Catalin Stefanescu, Roxana Iliescu, Nelu Barbu si Sorina Tite au venit sa vada operele de arta realizate din aluminiul cutiei de Red Bull.

Locul 1 a fost castigat de catre Mihai Turcanu cu lucrarea Time Warp. Premiul consta intr-o excursie de o spatamana la New York, pentru doua persoane si participarea la un workshop tinut la Muzeul Guggenheim New York.

Locul 2 i-a revenit lui Catalin George Otelea pentru lucrarea Prinde-ma daca poti (sa zbori). Premiul doi a fost recompensat cu o excursie de 3 zile la Venetia, pentru doua persoane, pe perioada Expozitiei Internationale de Arta organizata de “La Biennale di Venezia”.

Locul 3 i-a fost acordat lui Andrei Toader, cunoscut in lumea artistica sub pseudonimul de Argaetic, pentru lucrarea Autoportret mozaic. El a primit o excursie 3 zile in Bilbao, pentru doua persoane. Excursia include intrari la muzeele din oras, inclusiv Guggenheim Bilbao.

Mai multe detalii, precum si o galerie foto a lucrarilor care vor face parte din expozitie vor fi disponibile pe http://www.redbullartofcan.ro

Partenerii proiectului Red Bull Art of Can sunt F64, cel mai mare retailer de echipament foto, magazinul dedicat fotografilor amatori sau pasionati cu cea mai mare vechime din Romania si Asociatia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: