Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Discopolis deschide seria live New Pop Order, in Club Control

Vineri, 14 octombrie, Club Control reia seria live New Pop Order. Sub acest generic, patru formatii din noul val electro indie vor concerta la Bucuresti: Discopolis (14 octombrie), Vondelpark (4 noiembrie), Starfucker (18 noiembrie) si When Saints Go Machine (2 decembrie).

Seria debuteaza vineri, de la ora 22, cu formatia britanica Discopolis – trei tineri din Edinburgh, al caror amestec inspirat de electro indie si house i-a facut remarcati de BBC Introducing si propulsati pe scena prestigioaselor festivaluri Reading si Leeds, in vara aceasta. Artistii au la activ un single – Lofty Ambitions – ce a facut furori la radio-urile britanice, si se pregatesc sa ia cu asalt scenele din intreaga lume.

Dupa concert, o noua petrecere Camera Sambo, cu DJ Gerd Janson (Running Back) si Bogman.Intrarea generala in club va fi 10 lei.

Inceputa in 2009, ca raspuns la peisajul muzical in continua schimbare, seria New Pop Order i-a adus in Club Control pe americanii Thieves Like Us si formatia  synthpop suedeza Lowe. In 2011, noua ordine pop vine cu un sound proaspat, din zona electro indie, de la tinerele sperante britanice: Discopolis si Vondelpark, la favoritii scenei electro-pop americane – Starfucker si revelatia scandinava When Saints Go Machine.

Seria New Pop Order este organizata de Club Control si OneDay, cu sprijinul Wizzair si Hello Hotels. Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Playboy, Sapte Seri, VICE, Zile si nopti, Metropotam, Feeder, 220.ro, IQads, Zoom, iConcert, Hypestreet, b365.ro, Transfer.ro.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: