Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– SABION aduce in Romania colectia de milioane de euro a lui Gianni Lazzaro, unul dintre cei mai mari bijutieri ai lumii

Romanul Gianni Lazzaro, supranumit si regele bijuteriilor cu diamante colorate, aduce la Bucuresti, pe data de 26 octombrie, cea mai noua colectie a sa, Back to nature. Colectia, in valoare de cateva milioane de euro, va fi prezentata in cadrul unui vernisaj organizat in incinta Galeriilor Sabion din Cocor.

Dupa vernisaj, bijuteriile colectiei “Back to nature” pot fi achizitionate din magazinul Sabion, unic distribuitor al colectiei in Romania.

“Back to nature” reprezinta epopeea artistica a lui Gianni Lazzaro, un drum al regasirii de sine si al intoarcerii catre natura si elementele primare cele mai pure.

Vedeta colectiei este un set format din colier, bratara si cercei in valoare de peste 150.000 de euro care va fi purtat, in cadrul vernisajului de Andreea Marin Banica, gazda evenimentului. La realizarea acestui set s-au folosit doar pietre pretioase: 652 de diamante incolore cu o greutate de 15,25 de carate si 244 de safire multicolore cu o greutate de 233.38 carate.

“Colaborarea noastra cu Gianni Lazzaro s-a desfasurat mereu in cele mai bune conditii. Este o onoare pentru noi ca putem sa aducem in fata romanilor pe unul dintre cei mai cunoscuti bijutieri ai lumii care nu a uitat niciodata de unde a plecat”, declara Claudiu Bologa, directorul general al Sabion.  Colectia cuprinde in ansamblul ei un spectru larg de piese: coliere, pandantive, bratari, inele si brose care pot fi cu purtate cu usurinta, capatand un aspect practic dincolo de cel exceptional, artistic, devenit oarecum intrinsec atunci cand vine vorba de Gianni Lazzaro.

“Sunt bijuterii create pentru a fi purtate cu gratie si eleganta. Singura limita este data de factorul practic al bijuteriei. Nu exista alte bariere. Sunt doar mii de culori: ale pamantului, ale aerului, ale focului si ale apei”, adauga romanul Gianni Lazzaro.

Liniile colectiei sunt clare si simple, iar bijuteriile reflecta demersul artistului de a imbina maniera clasica de exprimare cu o directie artistica modernista, actuala. Dincolo de motivele florale, celeste si zoomorfe, legatura cu natura este stabilita si de pietrele de o frumusete aparte si de raritatea lor – extrase din adancurile pamantului, purtand in spate o vechime de 2 -3 milioane de ani, aceste nestemate sunt atent prelucrate pentru o experienta unica.

Gianni Lazzaro, un maestru al culorilor, foloseste pentru aceasta colectie foarte mult aur alb si rose, precum si o paleta larga de pietre pretioase si naturale: diamante cognac si negre, safire, smaralde, rubine, onix negru, cristopaz, ametist, citrin Madera, safir roz, apatit, agat alb, turmaline, piatra lunii, calcedonii, peridot, quartz fumuriu si roz.

Anunțuri

Filed under: Altele, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 935,836 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: