Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Promo Seconda investeşte 6 mil. euro în complexul imobiliar DaCasa Residence

Compania Promo Seconda investeşte 6milioane de euro în complexul imobiliar DaCasa, construcţia urmând să fie finalizată la finele lui 2013.

DaCasa Rsidence este unul dintre cele mai noi complexuri rezidenţiale din zona Capitalei, urmând a fi finalizat în 2013. Acesta va fi construit pe o suprafaţă totală de peste 23.000 de metri pătraţi, pe Şoseaua Chitilei, la doar 10 kilometri distanţă de Bucureşti şi la 30 de minute de zona Universitate din Capitală. În acest fel, complexul este situat într-o zonă uşor accesiibilă şi, în acelaşi timp, departe de zgomotul oraşului.

Noul complex rezidenţial va fi compus, la finalizarea lucrărilor, din şapte blocuri ce totalizează 147 de apartamente şi 48 de vile trifamiliale.

„Confortul locatarilor DaCasa Resuidence este foarte important pentru noi aşa că am luat decizia ca acest complex să cuprindă şi un centru comercial de 800 de mtri pătraţ dar şi o grădiniţă privată cu servicii de top”, a declarat Mauro Lufino, Directorul General al Promo Seconda.

Potrivit declaraţiilor sale, suprafaţa apartamentelor variză de la 57 de metri pătraţi la 85 de metri pătraţi, locuinţele aflate la parter dispunând, în acelaşi timp, şi de câte o gradină a cărei suprafaţă variază între 14 şi 91 de metri pătraţi. Preţul acestora este cuprins între 42.500 de euro şi 70.000 de euro, fiind astfel destinate atât persoanelor cu venituri mici şi medii cât şi celor cu venituri ridicate.

În ceea ce priveşte preţul vilelor, Mauro Lufino susţine că acesta începe de la 91.500 de euro şi poate ajunge la 105.000 de euro.

Vilele dispuse central au o suprafaţă construită de 123 metri pătraţi şi dispun de câte o grădină de 67 metri pătraţi, iar vilele dispuse lateral ajung la 130 metri pătraţi şi au o gradină de 125 – 135 metri pătraţi.

„Curţile vilelor vor fi separate de porţi automate. În plus, fiecare imobil va avea inclus în preţ şi un loc de parcare dar şi o boxă”, a mai spus reprezentantul companiei.

Vilele vor fi clasificate pe trei tipuri distincte, A, B şi C, fiind formate din sufragerie, bucătărie şi baie la parter, două dormitoare mici,unul matrimonial şi două bai, precum şi o terasă.

Potrivit datelor statistice prezentate, recent, de Institutul Naţional de Statistică (INS), numărul locuinţelor finalizate în primul semestru al anului 2011 a fost de 17.806 unităţi, din care 10.181 de locuinţe au fost date în folosinţă în trimestrul al doilea al anului.

Numai puţin de 27.167 de autorizaţii de constrire pentru clădiri rezidenţiale au fost eliberate în ţară în primele opt luni din 2011.  Cele mai mari creşteri au fost înregistrate în zona de Nord-Vest (+ 334 autorizaţii) şi Bucureşti-Ilfov (+ 135 de autorizaţii).

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 962.503 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: