Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Poşta Română reintră pe profit

Compania Naţională Poşta Română S.A. anunţă îmbunătăţirea situaţiei sale economico-financiare şi reintrarea pe profit, conform datelor evidenţiate de Raportul financiar-contabil, începând cu luna august, a.c. Profitul rezultat pe luna august 2011 este de aproximativ 600.000 RON, iar, potrivit analizelor financiare, trendul este ascendent pentru lunile următoare.

Reintrarea pe profit a companiei se datorează, în primul rând, implementării unei serii de măsuri interne de eficientizare a activităţii şi optimizare a cheltuielilor, în special a celor cu serviciile prestate de terţi, precum şi dezvoltarea de proiecte pentru creşterea veniturilor companiei. Mai exact, este vorba despre reducerea cheltuielilor cu 441 mil. euro prin rezilierea şi suspendarea unor contracte nesustenabile şi reorganizarea reţelei poştale interne – la începutul lunii octombrie reţeaua poştală înregistra un număr de 5.846 subunităţi poştale ca urmare a deciziei de comasare – la care se adaugă implementarea unui nou model de business.

Toate aceste măsuri vor contribui la menţinerea pe profit a companiei şi la îmbunătăţirea substanţială a situaţiei economico-financiare. În plus, perspectivele introducerii în portofoliul C.N. Poșta Română S.A. a produselor financiar-bancare de retail şi relansarea serviciului de curierat rapid vor conduce la o repoziţionare a companiei pe piaţă, cu o imagine proaspătă şi o ofertă de servicii îmbunătățită, care își propune să răspundă cât mai bine cerinţelor clienţilor, dar care păstrează, în acelaşi timp, valorile tradiţionale: proximitate, tarife accesibile, încredere şi siguranţă.

“Reintrarea companiei pe profit era o chestiune de timp ca urmare a măsurilor ample de restructurare pe care le-am întreprins şi care au culminat cu reorganizarea reţelei poştale şi reducerea posturilor de conducere, precum şi cu lansarea de noi linii de business. Direcţia de dezvoltare pe care o urmărim în momentul de faţă şi activităţile coordonate din cadrul proiectelor de creştere a veniturilor Poştei Române vizează consolidarea performanţei economice a companiei şi creşterea profitului înregistrat”, a declarat Daniel Neagoe, Preşedinte-Director General al C.N. Poşta Română S.A.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: