Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Nomasvello – cea mai bine vanduta franciza de epilare definitiva si intinerire faciala din lume

Nomasvello – cea mai bine vanduta franciza de epilare definitiva si intinerire faciala din lume – a capatat recunoastere si in Romania.  Mai exact,  Nomasvello a primit  premiul pentru cea mai rapida dezvoltare din Romania in anul 2011 din partea companiei Think Big International ( companie specializata in consultanta de afaceri in sistem franciza.

“Premiul ne onoreaza si ne face sa fim mai preocupati si mai constienti de potentialii investitori din Romania. Si vorbim de oameni care nu s-au mai implicat vreodata in afaceri proprii.  Nomasvello este un brand care ii fereste de risc si care le aduce garantia profitului, cu o investitie relativ mica, intr-o afacere usor de gestionat ”, spune Nicoleta Mincu, Director de Franciza Nomasvello Romania. “Spre deosebire de alti cetateni europeni, romanii sunt cei mai putin angajati in exercitiul investirii propriilor bani intr-o afacere, indiferent daca este vorba de o franciza sau nu. Aceasta mentalitate trebuie schimbata, pentru ca potentialul romanilor este cel putin comparabil cu cel al celorlalti comunitari”, adauga Mincu.

“Nomasvello a deschis 13 locatii intr-un an si vrea ca pana la finele lui 2012 sa bifeze 50 de locatii proprii. Competitia francizelor la care am participat a adus la start participanti  renumiti precum Gloria Jean’s Caffee, Century 21, Getts Studio, Cellulem Block, Reply sau Lavazza. Si totusi noi am castigat, deoarece principalul criteriu de selectie a fost ritmul extinderii francizei in cauza”, crede Directoarea de Franciza Nomavello Romania.
Marca Nomasvello este recunoscuta ca lider pe piata, atat din punct de vedere al numarului de centre, cat si al calitatii serviciilor.

Brandul are deschise peste 1.000 de centre specializate in fotoepilare la pret unic la nivel mondial. Este cea mai bine vanduta franciza de epilare definitiva si intinerire faciala din lume. Business-ul a atins o cifra de afaceri de 140 de milioane de euro anual.

In Bucuresti, prima locatie Nomasvello s-a deschis in mai 2010. “ In primele sase luni de la demararea business-ului, centrul a inregistrat o cifra de afaceri de 130 000 de euro. De atunci si pana acum, s-au mai deschis inca 10 saloane in Bucuresti si in tara. In viitorul apropiat acestora li se vor mai adauga inca 5 locatii”, mai spune Nicoleta Mincu, Director de Franciza pentru Romania. “Centrul pilot din Bucuresti are incasari de peste 8000 de euro pe luna si deserveste aproximativ 150 de clienti, care efectueaza cel putin doua tratamente in cadrul aceleiasi sedinte de terapie”, adauga Nicoleta Mincu.

Pentru 2011, Nomasvello estimeaza o cifra de afaceri de un 1 milion de euro si deschiderea a inca 30 de centre.
No+Vello, care deja figureaza cu mai mult de 1.000.000 de clienti, a ajuns la 1.036 de centre in toata lumea, 550 dintre ele in Spania si restul in 11 piete internationale: Portugalia, Brazilia, Bulgaria, Polonia, Mexic, Romania, Italia, Venezuela, Anglia, Elvetia si SUA

Costul francizei Nomasvello este de 30.000 euro, franciza nu are taxe de intrare si inlcude echipamentul IPL, mobilarea unitatii, elementele de identitate vizuala, trainingul, CRM sistem, promovare la nivel national si reteta afacerii, care este cea mai importanta componenta a conceptului.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: