Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Se lanseaza Clinica de Dermatologie Estetica – DermaLife

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania, lanseaza Centrul de Excelenta in Dermatologie Estetica DermaLife, unul dintre cele mai mari centre de specialitate din tara, care ofera servicii integrate pentru problemele pielii. In urma unei investitii strategice de 1 milion euro, MedLife isi extinde reteaua de centre ultraspecializate, acoperind toata gama de servicii de dermatologie estetica.

Noua clinica DermaLife reunește mai multe cabinete medicale, tehnologie de ultima generație, precum eMax, Laserul Perfecta, Foto Finder, Velasmooth PRO, Laser CO2, Radiocauter; bloc operator complet echipat care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata sub directa coordonare a doamnei Dr. Viviana Iordache, specialistul cu o experienta de peste 10 ani in dermatologie estetica. Centrul se adreseaza celor care investesc resurse importante in tratamente estetice aplicate cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

„Ne propunem ca in cadrul noii clinici sa oferim toata gama de servicii de dermatologie: de la investigatii specifice bolilor de piele pana la diagnostic si tratament modern, servicii de dermatologie estetica, iar in perspectiva vom oferi si chirurgie estetica. Aceste servicii impreuna cu aparatura moderna de diagnostic si tratament, lasere de ultima generatie, vor aduce un plus de valoare medicinei estetice din Romania”, a declarat dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog, Coordonatorul clinicii DermaLife.

Noutatea clinicii DermaLife este tehnologia eMax, care reprezinta soluția completa pentru tratamentele estetice. Disponibil in premiera in Romania, eMax combina radiofrecventa cu laser si cu lumina inalt pulsata, fiind cel mai complex in domeniul laserelor medicale cu patent Elos. Aceasta tehnologie ofera o gama completa de aplicatii estetice pentru a trata cu succes cel mai amplu spectru de culori de par, texturi de piele si culori de piele. eMax include combinatii de tratament precum: tratamentul ridurilor, rejuvenare faciala, indepartarea parului nedorit, tratamentul acneei, tratarea venelor de pe picioare/leziunilor vasculare.

Parte a programului eMax, eMax Triniti reprezinta soluția completa pentru pielea feței. Aplicarea acestei tehnologii permite corectia culorii si remodelarea dermica concentrata in trei pasi, in cadrul unei singure sedinte. Primul pas este rejuvenarea faciala prin radiofrecventa (tratarea leziunilor vasculare inclusiv telangiectazia, simptomele de rozacee si angiom); al doilea pas este tonifierea pielii si un ultim pas este tratarea acesteia fara ablatie fractionala (se patrunde pana la nivelurile dermice profunde pentru a permite generarea de colagen nou, protejand in acelasi timp epiderma). Rezultatul final este o piele neteda, tonifiata si reinnoita.

Printre alte tratamente si proceduri oferite de DermaLife se numara: epilarea definitiva, tratamente pentru corectia cicatricilor, inclusiv de acnee si a vergeturilor prin programe laser si radiofrecventa aprobat FDA, dermatoscopii computerizate, tehnici pentru indepartarea leziunilor cutanate prin excizii chirurgicale, radiocauterizari sau tratamente laser, ameliorarea caderii parului si tratamente laser pentru psoriasis, proceduri dermatocosmetice pentru toate tipurile de ten si toate problemele pielii, implanturi cu acid hialuronic, rejuvenarea faciala prin tehnica „Dracula” – terapie care foloseste injectarea sangelui centrifugat, si altele.

Pe langa tratamentele estetice disponibile, DermaLife va fi printre primele centre din tara care ofera monitorizare si terapii complete pentru cancerele cutanate. Programul incepe cu diagnosticarea la nivelul nevilor pigmentari, monitorizarea acestora, aplicarea in caz de necesitate a tratamentului chirurgical, laser sau a altui tratament dermatologic, pana la corectia finala a unor eventuale cicatrici postoperatorii.

DermaLife este al saptelea Centru de Excelenta din reteaua de centre ultraspecializate MedLife. Celelalte centre sunt specializate in: medicina materno-fetala și reproducere umana, psihiatrie și psiho-terapie, gastroenterologie, proctologie, osteoporoza, obezitate și boli tiroidiene, fiziokinetoterapie și recuperare medicala.

Reclame

Filed under: Business, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 943,254 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: