Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Andreea Raicu a lansat propria revista online

Dupa lansarea DVD-ului Stylepedia si a aplicatiei Facebook Stilist Personal, Andreea Raicu prezinta un nou proiect: http://www.andreearaicu.ro, revista lifestyle online. Moda, frumusete sau sanatate sunt doar cateva dintre subiectele abordate de Andreea si echipa redactionala. Revista a fost initial disponibila doar pentru fanii de pe pagina personala de Facebook a Andreei Raicu, apoi a urmat o scurta perioada de proba in care cititorii au putut testa si oferi impresiile despre website.

Revista, construita in jurul valorilor Andreei, are ca motto Traieste frumos!. Andreea isi propune sa creeze in jurul acesteia o comunitate care sa reuneasca femeile ce impartasesc aceste valori, dornice sa afle noi informatii despre moda, frumusete sau sanatate si sa-si exprime propriile experiente de viata. Cele doua lucruri care diferentiaza noul website, http://www.andreearaicu.ro, de cele deja existente pe piata online romaneasca sunt, pe de-o parte, abordarea personalizata a subiectelor – acestea fiind inspirate de experientele Andreei si ale echipei sale – iar pe de alta parte accentul pe interactivitatea cu publicul cititor. Sectiunea Club este locul unde vor fi publicate povestile oricarei cititoare care doreste sa le impartaseasca cu comunitatea http://www.andreearaicu.ro.

Noua revista online ofera o perspectiva practica, aplicabila in viata de zi cu zi, asupra tuturor lucrurilor de interes pentru o femeie: moda, frumusete, sanatate si contine o bogata agenda culturala unde cititoarele pot descoperi informatii utile despre cele mai noi aparitii de carte, concerte, lansari muzicale, spectacole de teatru, premiere cinematografice. De asemenea, au ocazia de a afla impresiile, preferintele muzicale, cinematografice, beletristice, precum si multe informatii utile, solutii practice pentru o viata mai sanatoasa si mai frumoasa de la Andreea si echipa sa, formata din Radiana Bratu (Redactor-Sef), Diana Marasoiu (Redactor), Alice Bursuc (Redactor frumusete), Daniela Mihalcea (Redactor sanatate), Oana Stan (Secretar General de Redactie. Sectiunea Cursuri contine tutoriale video de moda si frumusete special create de Andreea si de specialisti in make-up si hair-styling pentru a veni in intampinarea nevoilor oricarei femei. Sunt lectii de machiaj, coafura si stil care ofera toate informatiile necesare pentru ca oricine sa le poata pune in practica acasa, cu propria trusa de frumusete si garderoba.

http://www.andreearaicu.ro a fost construita pe baza experientei capatate de Andreea in cariera sa. Perioada de modelling, emisiunea Ora 7, Buna Dimineata!, moderata impreuna cu Andi Moisescu, cei 5 ani de stilist, fashion & beauty editor la revista Viva!, emisiunea Stil, show-ul Megastar, Stylepedia si Stilist Personal reprezinta fiecare un pas important in ceea ce este Andreea Raicu astazi si ceea ce transmite mai departe prin revista sa online.

“Toti pasii pe care i-am facut inca de la inceputurile carierei m-au condus catre aceasta directie. http://www.andreearaicu.ro vorbeste despre valorile mele pe care le-am castigat in urma tuturor experientelor prin care am trecut. Imi doresc ca in jurul revistei online sa se creeze o comunitate de oameni care vor sa traiasca frumos, sa fie interesati de articolele noastre si sa ne dea si ei, la randul lor, sfaturi din propria experienta. Obiectivul nostru este ca aceasta revista sa ajunga in top 10 website-uri de referinta in domeniul lifestyle feminin.”, spune Andreea Raicu.

Reclame

Filed under: Lifestyle, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: