Stiri pe blog

Un alt blog de stiri

– Chame Residence, răspunsul la căutările locuinţei perfecte!

Potrivit celor mai noi studii realizate de dezvoltatorii imobiliari, mai mult de jumătate dintre bucureştenii aflaţi în căutarea unei locuinţe ar opta pentru un apartament în “afara” Capitalei. Principala motivaţie a acestora este dorinţa de a scăpa de aglomeraţia oraşului şi, implicit, de stresul indus.

Printre zonele aflate, anul acesta, în topul preferinţelor potenţialilor cumpărători de locuinţe se numără zona Pipera Tunari, aceasta fiind situată la o distanţă optimă faţă de centrul oraşului şi prezintă avantajul centrelor comerciale apropiate, dar şi al liniştii spaţiilor verzi extinse. Unul din cele mai noi imobile “răsărite” în Pipera Tunari este şi Charme Residece, finalizat deja în acest an.

Proiectul este structurat pe subsol, parter, două etaje, dar şi mansardă, iar apartamentele au suprafeţe care variază între 42 de metri pătraţi şi 110 metri pătraţi. Mansarda este structurată pe spaţii “open space” cuprinse între 140 de metri pătraţi şi/sau 260 de metri pătraţi.

Preţul apartamentelor este, de asemenea, un alt avantaj al Charme Residence. Garsonierele costă 52.500 euro, apartamentele de două camere ajung la 68.500 de euro, iar cele de trei camere, la 135.000 euro. Iar datele statistice adunate de la mai mulţi dezvoltatori imobiliari locali indică faptul că preţurile locuinţelor din Capitală variază, astăzi, între 1.100 euro/mp şi 1.500 euro/mp, faţă de 1.900 euro/mp şi 2.500 euro/mp în urmă cu circa patru ani. În oraşele de provincie, preţurile au scăzut în perioada amintită cu până la 50%.

Apartamentele din cadrul Carme Residence sunt create special pentru persoane cu gusturi exigente ce pun preţ pe rafinament şi stil. Fiecare locuinţă este doată cu jaluzele exterioare la toate ferestrele, acţionate electric la camera de zi, dar şi cu centrală termică de apartament, oferind astfel un confort sporit. Pereţii sunt finisaţi şi vopsiţi lavabil în culoarea albă, existând, în acelaşi timp, termo şi fonoizolaţii în pardoseli şi termosisteme de faţadă.

Mai trebuie subliniat, de asemenea, că dezvoltatorul proiectului a ales ca terasele şi casa scării să fie placate cu granit, iar balustradele să fie fabricate din inox.

Proiectul găzduieşte la subsol şi 15 locuri de parcare, dar şi boxe pentru fiecare apartament, asigurând, astfel, fiecărei familii un spaţiu important de depozitare, inclus în preţul apartamentului.

Dezvoltatorul proiectului este firma Monsena, care activează în domeniul construcţiilor, fiind specializată în furnizarea de soluţii profesionale pentru realizarea faţadelor şi a acoperişurilor ventilate.

Până în prezent în proiect au fost investiţi 1,700,000 Euro.

Reclame

Filed under: Imobiliare, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

RSS ZF

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Capital

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

RSS Realitatea

  • A apărut o eroare; probabil fluxul nu funcționează. Încearcă din nou mai târziu.

Blog Stats

  • 958.317 hits


gtop.ro

%d blogeri au apreciat asta: